Page content

Full moon party buckets – emmers

Full moon party buckets – emmers

De Full Moon Party is een bizar feest afkomstig uit Thailand. Iedere maand verzamelen zo’n duizenden feestgangers zich op het strand van Koh Phangan om met een full moon party buckets in de hand, te feesten onder de volle maan. Wat ontstaan is als een klein gezellig feestje is uitgegroeid tot een wereldberoemd strandfeest van zonsondergang tot zonsopgang. Dit fenomeen is overgewaaid naar Nederland en België en ook hier worden met regelmaat full moon bucket parties georganiseerd.

 

Full moon party buckets

Bij een full moon party horen kleurrijke-neon outfits, fluorescerende schmink en buckets. De gekste figuren en afbeeldingen worden op elkaars lichaam getekend met speciale verf die fluorescerend wordt wanneer die in het licht van een blacklight komt.

De full moon party bucket zijn kleurrijke plastic strandemmertjes waarin vaak veel lange rietjes worden gedaan en een cocktail naar keuze wordt gegoten. De emmers zijn vel van kleur en hebben ongeveer een literinhoud van 1 tot 2 liter. Met een emmer in de hand kunnen de feestgangers hun drankje met elkaar delen en de hele nacht door feesten.

 

Full moon party organiseren?

Ga je en full moon party organiseren, dan kan je de gekleurde full moon party emmertjes verkrijgen bij emmers-bedrukken.nl. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en literinhoud. Bijvoorbeeld:

0400_klein emmertje_Kinder emmertje_strandemmertje_13cm_assortie

de 1 liter strandemmer (13 cm hoog en Ø 14 cm, art. 00200)

0401_klein emmertje_Kinder emmertje_strandemmertje_16cm_assortie

de 1,5 liter strandemmer (16 cm hoog en Ø 17 cm, art. 00201)

0406_klein emmertje met schenktuit_Kinder emmertje_strandemmertje_16cm_assortie

de 2 liter strandemmer met schenktuit (16 cm hoog en Ø 18 cm, art. 00206).

 

Full moon party emmers bedrukken

Het is ook mogelijk om de emmers te laten bedrukken met je eigen logo. De emmertjes worden dan een collectors item en de partygangers zullen bij het zien van hun emmer, nog vaak terugdenken aan jullie geweldige feest. Vraag ons naar de mogelijkheden voor het bedrukken van de full moon emmers.

Comment Section

0 reacties op “Full moon party buckets – emmers

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.