Op zoek naar een origineel Geschenkpakket?
Klik hier

Page content

Stickers afval scheiden en recycling stickers

Stickers Afval scheiden: Grijze Restafval sticker, Groene GFT afval sticker, Oranje PMD sticker, Blauwe Oud papier sticker, Stickers afval scheiden en recycling stickers helpen u bij het scheiden van afval. Er zijn een viertal afvalrecycling stickers. De GFT sticker, de Plastic, Metalen & Drankkarton (PMD) sticker, de restafval sticker en de oud papier (papier & karton) sticker.  

GFT sticker – GFT logo 

Stickers afval scheiden - GFT afval sticker Met de Groente Fruit en Tuin sticker (GFT sticker) wordt het scheiden van afval een stuk makkelijker. Plak de sticker op de buitenkant of binnenkant van je afvalemmer. De sticker is snel herkenbaar door de kleur groen. Plak deze op een bijpassende groene emmer en kinderen herkennen het meteen. Een keer uitleggen en het is ze duidelijk. Bezoekers zien vaak ook meteen hoe het werkt. De stickers zijn waterbestendig. Ideaal voor op school, op het bedrijf, op de (sport)vereniging of thuis. De Groente-, fruit- en tuinafval categorie (blauw) ofwel gft is afval van huishoudens in de vorm van schillen en resten van groenten, fruit en aardappelen, resten van gekookt eten, vlees- en visresten (inclusief graten, schelpen en botjes), pinda- en notendoppen, eierschalen, plantaardige olie, gestold vet, onkruid, klein snoeiafval, gemaaid gras en bladeren.

Bestellen

SpecificatieOmschrijving
Gewicht5 gr
Breedte13 cm
Hoogte15 cm
Dikte0,05 cm

PMD sticker – PMD logo

Stickers afval scheiden - Plastic Metaal Drankkarton-PMD stickerMet de PMD sticker wordt het scheiden van Plastic, Metalen & Drankkarton (PMD) een stuk makkelijker. Plak de sticker op de buitenkant of binnenkant van je afvalemmer. De sticker is snel herkenbaar door de kleur oranje. Plak deze op een bijpassende oranje emmer en kinderen herkennen het meteen. Een keer uitleggen en het is ze duidelijk. Bezoekers zien vaak ook meteen hoe het werkt. De stickers zijn waterbestendig. Ideaal voor op school, op het bedrijf, op de (sport)vereniging of thuis. Bij de PMD categorie (Oranje) hoort Plastic thuis, Metalen zoals blik en Drinkpakken zoals melkpakken.

Bestellen

SpecificatieOmschrijving
Gewicht5 gr
Breedte13 cm
Hoogte15 cm
Dikte0,05 cm

 

Restafval sticker – restafval logo

Stickers afval scheiden - Restafval stickerMet de Restafval sticker wordt het scheiden van Restafval een stuk makkelijker. Plak de sticker op de buitenkant of binnenkant van je afvalemmer. De sticker is snel herkenbaar door de kleur grijs. Plak deze op een bijpassende grijze emmer en kinderen herkennen het meteen. Een keer uitleggen en het is ze duidelijk. Bezoekers zien vaak ook meteen hoe het werkt. De stickers zijn waterbestendig. Ideaal voor op school, op het bedrijf, op de (sport)vereniging of thuis. De Restafval categorie (grijs) is het gedeelte van het huishoudelijk afval (maar ook van industrieel en bedrijfsafval) dat overblijft nadat al het recyclebare afval is gescheiden.

Bestellen

SpecificatieOmschrijving
Gewicht5 gr
Breedte13 cm
Hoogte15 cm
Dikte0,05 cm

 

Papier en karton sticker – oud papier logo

Stickers afval scheiden - Oud papier stickerMet de Oud papier sticker wordt het scheiden van afval een stuk makkelijker. Plak de sticker op de buitenkant of binnenkant van je afvalemmer. De sticker is snel herkenbaar door de kleur blauw. Plak deze op een bijpassende blauwe emmer en kinderen herkennen het meteen. Een keer uitleggen en het is ze duidelijk. Bezoekers zien vaak ook meteen hoe het werkt. De stickers zijn waterbestendig. Ideaal voor op school, op het bedrijf, op de (sport)vereniging of thuis. Bij Oud papier categorie (blauw) horen oude kranten, tijdschriften en reclamedrukwerk. Verder zijn ook kartonnen dozen, kleine kartonnen verpakkingen van bijvoorbeeld thee, macaroni en waspoeder, golfkarton, oude (telefoon)boeken, computervellen en ander kantoorpapier, wc-rolletjes, enveloppen, reclamefolders, papieren zakken, eierdozen en cadeaupapier geschikt om opnieuw te gebruiken.

Bestellen

SpecificatieOmschrijving
Gewicht5 gr
Breedte13 cm
Hoogte15 cm
Dikte0,05 cm

 

Stickers afval scheiden Tip 1:

Wil je meer losse recycling stickers kopen, dan is het voordeliger om een setje te bestellen. Set van 3 Afval scheiden stickers: Set van 4 Afval scheiden stickers: Stickers Afval scheiden: Grijze Restafval sticker, Groene GFT afval sticker, Oranje PMD sticker, Blauwe Oud papier sticker,

 

Stickers afval scheiden Tip 2:

groene, grijze en oranje emmers met afvalinzamelingsstickers voor Openbare Basisschool Brandevoort Plak de afval scheiden stickers, op een emmer of bak in bijpassende kleur.  

Start met afval recycling!

Stickers bestellen

    Comment Section

    0 reacties op “Stickers afval scheiden en recycling stickers

    Plaats een reactie


    *