Plastic emmers kopen?

Diverse kleuren | Bedrukt en onbedrukt verkrijgbaar

U zoekt naar emmers om te bedrukken met uw bedrijfslogo of persoonlijke tekst? Met onze bedrukte plastic emmers maken werknemers tijdens de werkzaamheden reclame voor uw bedrijf. Ook zijn onze bedrukte emmers te gebruiken als promotiemateriaal bij beurzen en tentoonstellingen. De emmers zijn perfect voor personeel van bijvoorbeeld bouwbedrijven, hoveniers of andere soortgelijke bedrijven!

Assortiment plastic emmers

Wij hebben een ruim assortiment met verschillende maten, soorten, en kleuren aan kunststof emmers.

Doorzichtige plastic emmers

Wanneer u de inhoud van de emmers wilt kunnen zien, kiest u voor onze doorzichtige plastic emmers. Wij voorzien ook uw transparante emmer van een logo en/of tekst. Deze emmers zijn in verschillende maten leverbaar.

Emmers met deksel

Wij hebben emmers met deksel, waarmee u de inhoud van de emmer goed afdekt. Klik op de button hieronder om een emmer met deksel te kopen.

Speelgoed emmertjes

Ook aan de jeugd is gedacht. Zo leveren wij bijvoorbeeld speelgoed plastic emmertjes.  Hier zit u onze speelgoed plastic emmertjes in een overzicht!
Gekleurde emmers

Gekleurde emmers

Zoekt u een plastic emmer die perfect past bij de kleuren van uw huisstijl? Dan kiest u voor onze gekleurde emmers. Afhankelijk van het type emmer, werken wij voornamelijk met RAL en PMS-kleurcodes. Voor persoonlijke kleuren brengen wij mogelijk extra kosten in rekening.
emmer met 3 kleuren bedrukking

Plastic emmers bedrukken? Ontvang een gratis proefdruk!

Emmers-bedrukken.nl is de specialist op het gebied van emmers bedrukken. Het leveren van een bedrukte kunststof emmer met uw logo of tekst is bij ons mogelijk.


Wij bedrukken onder andere speelgoedemmers, bouwemmers, verpakkingsemmers, maar ook huishoudemmers. U ontvangt vooraf altijd een gratis proefdruk!

Plastic emmer geschenkpakket

U zoekt een origineel relatiegeschenk voor relaties en klanten? Of het is tijd om uw personeel eens goed in het zonnetje te zetten? Een geschenkemmer is dan een uitstekend idee.


Wij bedrukken uw emmer met het logo van uw bedrijf en vullen de emmers met allerlei artikelen en lekkernijen. Ook het verpakken en op locatie bezorgen van de emmers nemen wij voor ons rekening!

Plastic emmers bestellen?

Nu wilt u natuurlijk plastic emmers kopen! Maak dan uw keuze uit de hierboven aangegeven artikelen of bezoek eenvoudig onze webshop. Andere vragen of wensen over onze emmers? Bel dan nu naar 0492-347440 of mail naar info@emmers-bedrukken.nl. Onze specialist helpt u graag verder!
arrow_drop_up arrow_drop_down