Retouren en teruggaven

Onze producten worden met de grootste zorg verwerkt en geleverd, maar het kan voorkomen dat u een artikel ontvangt dat niet aan de eisen voldoet. In dat geval bieden wij u graag zo snel mogelijk een passende oplossing.
 

Producten op Maat

Alle bedrukte producten worden op maat, speciaal voor u gemaakt. Deze producten kennen geen zichttermijn en kunnen niet geretourneerd worden, tenzij het product niet overeenkomt met de gemaakte afspraken. Een goedgekeurde drukproef is hierin leidend. Heeft u hierover vragen neem gerust contact met ons op via info@emmers-bedrukken.nl.


Bedenktijd voor consumenten

Koopt u als consument onbedrukte producten dan kennen deze een wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze periode kan contact worden opgenomen via info@emmers-bedrukken.nl, en vraag naar de voorwaarden voor retourneren. Kosten voor retourzenden zijn voor uw rekening. Bij retourneren zal het aankoopbedrag binnen 30 dagen teruggestort worden. 

 

Bedenktijd voor bedrijven

Koopt u als bedrijf onbedrukte producten dan geldt er geen wettelijk zichttermijn. De order kan dan niet zomaar worden geannulleerd. Neem hiervoor eerst contact met ons op via info@emmers-bedrukken.nl.