Witte emmer met opdruk

Witte emmer laten bedrukken

Bekijk ons aanbod of vraag direct een offerte aan!

Zoekt u een witte emmer om te laten bedrukken met uw eigen logo of design? Bij Emmers-bedrukken.nl heeft u ruime keuze uit allerlei soorten witte emmers. Van emmers voor in de bouw tot huishoudemmers en verpakkingsemmers, wij hebben het allemaal in ons assortiment.


Bij ons kunt u kiezen uit diverse soorten witte emmers, verkrijgbaar in verschillende maten. Hieronder vindt u een overzicht van onze witte emmers.

Soorten witte emmers

Witte emmer pocket

Pocket emmer

De pocket emmer is een kleine emmer van 5 liter en is uitermate geschikt voor huishoudelijk gebruik. Gebruik deze emmer voor de kleine klussen in en rondom het huis of vul de emmer met cadeaus of lekkernijen als geschenkpakket. Dit type emmer is voorzien van een knopbeugel.
Witte huishoudemmer

Huishoudemmer

De huishoudemmer, ook wel promo emmer genoemd, heeft een inhoud van 10 liter en is zoals de naam al aangeeft ideaal voor huishoudelijke klussen. Ook dit type emmer is voorzien van een knopbeugel.
Witte design emmer

Design emmer

Een klein maatje groter dan de huishoudemmer is de design emmer. Deze emmer van 11 liter valt op door zijn moderne vormgeving en kan worden bedrukt in  uw unieke design. Geheel naar eigen wens kunnen we de design emmer met full color IML rondom bedrukken met uw ontwerp. Zo krijgt u een unieke emmer.
Witte eco emmer

Eco emmer

De duurzame eco emmer heeft een inhoud van 12 liter en is gemaakt van gerecycled kunststof (polytheen). De emmer heeft stevige flexibele wanden, een stevige metalen beugel, met degelijke omgebogen oren, waarmee de eco emmer geschikt is om zwaarder gewicht te dragen.
Witte agro emmer

Agro emmer

De agro emmer is een stevige emmer van 12 liter of 22 liter die veelal wordt gebruikt in de agrarische sector en binnen de paardensport. Met de verstevigde kruisbodem en de metalen beugel is de emmer zeer geschikt voor intensief dagelijks gebruik.


De emmers zijn ook voorzien van een liter-, gallon- en quart aanduiding. Op aanvraag kunnen de 12 liter emmers voorzien worden van een deksel.

Witte kalver emmer

Kalver emmer

Ook de kalver emmer is een fijne stevige emmer die geschikt is voor intensief gebruik. Deze 12 liter-emmer is voorzien van een kruisbodem en metalen beugel. De kalver emmer kan gebruikt worden om een zware inhoud te verplaatsen. Bovendien is de emmer bestand tegen een temperatuur van -20 graden.

Groot assortiment witte verpakkingsemmers met deksel

Verpakkingsemmers met deksel zijn standaard in het wit verkrijgbaar, waarbij u kunt kiezen uit grote variatie aan formaten en vormen. Klik hier voor meer informatie of neem gerust contact met ons op, dan helpen wij u bij het vinden van de juiste verpakkingsemmer.

Witte kuipen voor een maatje groter

Zoekt u een maat groter, dan hebben wij kuipen in diverse formaten. Deze zijn vaak ook beschikbaar in wit. Kuipen zijn uitermate geschikt om grote hoeveelheden te verplaatsen. Deze stevige vriesbestendige kuipen kan wel tegen een stootje en wordt daarom ook veel in de bouwsector gebruikt. De kuipen zijn te bedrukken in 1 kleur.

Emmer geschenkpakket met opdruk

Witte emmer laten bedrukken?

U kunt ervoor kiezen om gewoon blanco witte emmers te bestellen, maar het is ook mogelijk om ze te laten bedrukken. Bedruk de emmer bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo en de functionele emmer verandert in een promotieartikel. Tijdens het werken maakt de bedrukte emmer gratis reclame voor uw bedrijf.


Een witte emmer is daarnaast ideaal om helemaal rond te laten bedrukken. Zo creëert u een unieke emmer die goed opvalt tussen alle standaard emmers.


Bedrukking is mogelijk met een design dat bestaat uit 1 tot 5 kleuren, afhankelijk van het type emmer. De hierboven genoemde emmers kunnen bedrukt worden vanaf 100 stuks. Onbedrukte emmers zijn wél per stuk verkrijgbaar.

Witte emmer bestellen?

Wilt u een of meerdere witte emmers bestellen? Bezoek dan onze webshop of vraag direct een offerte op.


Ook voor andere kleuren emmers kunt u bij Emmers-bedrukken.nl terecht. Heeft u vragen of wensen die afwijken van bovenstaande producten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0492-347 440 of stuur een mail naar info@emmers-bedrukken.nl. Wij helpen u graag!