Emmers als geschenkpakketten

Geschenkpakketten​​​​

Originele geschenkpakketten voor personeel en relaties

Zoekt u een origineel relatiegeschenk voor uw relaties en klanten? Of wilt u uw personeel verrassen met een verfrissend cadeau? Dan is een geschenkemmer een goed idee!

 

Emmers-bedrukken.nl beschikt over een ruim assortiment aan relatie- en geschenkpakketten. Het is mogelijk onze relatiegeschenken te bedrukken met het logo van uw bedrijf. We vullen de emmers met diverse artikelen en lekkernijen, daarnaast verpakken wij de geschenken en sturen deze op.

Geschenkpakket

Assortiment geschenkpakketten

Bij Emmers-bedrukken.nl maakt u de keuze uit diverse geschenkpakketten. Onze samengestelde pakketten bevatten verschillende thema’s. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor sint- en kerstpakketten. Of stel zelf een geschenkpakket samen.

Themapakketten

Onze pakketten passen bij de werkzaamheden van uw bedrijf. Voor woningstichtingen en makelaars hebben we bijvoorbeeld het schoonmaakpakket. Voor bouwbedrijven het “bouwpakket”. Bedient uw bedrijf de agrarische sector? Dan is het “boerensmulpakket” het ideale relatiegeschenk. Verder beschikken wij over duurzame relatiegeschenken, zoals ons “Groei & Smulpakket”. Bekijk onze themapakketten hieronder.schoonmaakpakket

Schoonmaakpakket

Een bedrukte emmer gevuld met schoonmaakmiddelen is een origineel relatiegeschenk voor bijvoorbeeld een woningcorporatie, makelaar of andere bedrijven in de woningbouw.


Het Schoonmaakpakket bestaat bijvoorbeeld uit:
fles schoonmaakmiddel, fles bleekmiddel, schoonmaakdoekjes, schuursponsjes, stoffer & blik, spons, vuilniszakken en een raamwisser.

Eco-Schoonmaak

pakket

Het Eco Schoonmaakpakket is een origineel geschenkpakket voor duurzame ondernemingen waar maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat.


Het Eco-schoonmaakpakket bestaat  uit een Eco emmer gevuld met bijvoorbeeld:
fles Green Soap, 100% natuurlijke handzeep, eco dweilen, natuurlijke spons, eco afwas/schuurspons, eco toiletpapier en ecologische poetsdoekjes.

bouwpakket gereedschapsbak

Kluspakket

Bent u makelaar, heeft u een klusbedrijf of een groothandel in bouwproducten en zoekt u een origineel geschenkpakket? Wat dacht u van een gereedschapsbak of emmer bedrukt met uw logo en gevuld met verf- of klusartikelen.


Het Kluspakket bestaat bijvoorbeeld uit: gloeilampen, verhuisfittingen, spanningszoeker, afdekfolie, afplaktape, schoonmaakdoekjes, rolmaat en werkhandschoenen.

Smulpakket

Smulpakket

Een emmer bedrukt met uw logo en gevuld met lekkernijen is een echt smulpakket om cadeau te geven aan medewerkers, klanten en relaties.


Het Smulpakket bevat bijvoorbeeld uit:

 2 flesjes speciaalbier, Droste Cacao of chocolademelk, Dorritos, Borrelnootjes, LU Tuc-crackers, koekjes en M&M's. 

Zomer/BBQ pakket

Geef u personeel of klanten een leuk geschenk voor de zomervakantie. Wat dacht u van een emmer bedrukt met uw logo en gevuld met allerlei zomerse en bbq artikelen.


Het pakket bestaat bijvoorbeeld uit: frisbee bedrukt met uw logo, speciaalbier, prosecco, borrelnootjes, marshmallows, BBQ saus, aanmaakblokjes, servetten en een tafelkaars.

Spellenpakket

Het Spellenpakket is een leuk geschenk voor jong en oud.


Voor het spellenpakket kunt u kiezen uit diverse speelgoedemmers bedrukt met uw logo en gevuld met een of meerdere spellen, zoals:

KeeropKeer (2), Beverbende, Regenwormen, Regenwormen junior, Halli Galli, etc

sinterklaaspakket

Sint- en Kerstpakketten

Verras uw relaties met een geschenkpakket voor de feestdagen, bijvoorbeeld met een sinterklaaspakket, gevuld met snoepgoed.

 

Kerst is een mooie tijd van geven, echter kost het uw bedrijf vaak veel tijd om kerstpakketten samen te stellen. Daarom hebben wij het speciale “oer-Hollands Oliebollen pakket” ontworpen.

 

Toch liever zelf uw kerstpakket samenstellen? Emmers-bedrukken.nl denkt graag met u mee, stelt de pakketten samen, verpakt deze feestelijk en bezorgd deze op locatie. Spoedleveringen zijn ook mogelijk. Zo bent u er van verzekerd dat uw collega’s op tijd worden bedankt voor hun harde werk.

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

U kunt vanaf de 50 pakketten zelf uw geschenkpakket samenstellen. Wij helpen u graag met het ineenzetten van een passend pakket voor uw bedrijf of vereniging. Hierbij bespreken wij met u de inhoud en de daarbij horende verpakking. De zelf samengestelde relatiegeschenken kunnen met uw bedrijfslogo bedrukt worden. Heeft u interesse in gepersonaliseerde relatiegeschenken? Klik dan de button hieronder.
bouwpakket geschenkpakket

Bouwpakket

Bent u werkzaam in de bouw of woningbouw en zoekt u een origineel geschenkpakket of relatiegeschenk? Wat dacht u van een emmer bedrukt met uw logo en gevuld met bouwbier en diverse andere lekkernijen.


Het bouwpakket bestaat bijvoorbeeld uit o.a.: twee flessen speciaalbier, M&M's, worst, chips en borrelnootjes.

groei en smulpakket

Groei- & Smulpakket

Het Groei & Smul pakket is een origineel en gezond geschenkpakket. Een bedrukte emmer gevult met allerlei kleine groei pakketjes. Hiermee kunt u bijvoorbeeld keukenkruiden kweken of een groentetuintje laten groeien.


Het Groei & Smulpakket bevat o.a. Easy2grow keukenkruiden- en aardbeiendoosje, hartige taart en kids eigen tuintje.

autopoetspakket

Autowaspakket

Heeft u een autoschadebedrijf, garagebedrijf of bent u autodealer en zoekt u een origineel geschenkpakket of relatiegeschenk? Wat dacht u van een emmer bedrukt met uw logo en gevuld met autopoetsmiddelen.


Het Autopoetspakket bestaat o.a. uit Car shampoo en/of Car wax, velgenreiniger, hand cleaner,  spons en een zeem.

paaspakket

Paasgeschenken

Verras uw personeel en relaties met een origineel paasgeschenk. Laat een bedrukte emmer vullen met lekkernijen en paasartikelen.


Wij kunnen uw paasgeschenk vullen met o.a. paaskoekjes, paasbrood, chocolade eieren, eierverf set, paaskleurboek en nog veel meer. Bekijk de mogelijkheden op onze paasgeschenkenpagina.

 

Geschenkpakket bestellen

Wij staan open voor eigen ideeën en bespreken die graag met u. Wilt u meer informatie of wilt u zelf een pakket samenstellen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.