Blauwe emmer

Blauwe emmer bedrukken en bestellen!

Bekijk ons aanbod of vraag direct een offerte aan!

Wilt u graag een blauwe emmer kopen? Op Emmers-bedrukken.nl vindt u een ruim aanbod van blauwe emmers. Maak de emmer extra persoonlijk en laat ze door ons bedrukken met uw logo of met een ander design.


U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten blauwe emmers, verkrijgbaar in diverse maten. Hieronder hebben we alle soorten blauwe emmers binnen ons assortiment op een rij gezet.

Soorten blauwe emmers

Blauwe speelgoed emmer

Speelgoed emmer

De speelgoed emmer is erg leuk voor kinderen om mee te spelen. Peuters en kleuters kunnen er zandkastelen mee bouwen of speelgoed in opbergen. De speelgoed emmer is voorzien van een plastic hendel en is verkrijgbaar met een inhoud van 1,5 en 2,5 liter. De emmer is ook beschikbaar in hart-, toren- en kasteelvorm.
Blauwe pocket emmer

Pocket emmer

De pocket emmer heeft een klein en handig formaat van 5 liter. De emmer is ideaal om de huishoudelijke taken mee te doen.
Blauwe huishoudemmer

Huishoudemmer

De huishoudemmer, ook wel promo emmer genoemd, is een wat grotere emmer van 10 liter. Ook erg geschikt voor huishoudelijk gebruik. De promo emmer is voorzien van een metalen knopbeugel.
Blauwe eco emmer

Eco emmer

De eco emmer is gemaakt van gerecycled kunststof en is voorzien van een stevige metalen beugel met omgebogen oren. De eco emmer heeft een inhoud van 12 liter. Deze emmer wordt veel gebruikt in de bouw, maar ook voor het verzamelen van afval of als geschenk bij het opleveren van een huis.
Blauwe agro emmer

Agro emmer

De agro emmer is een hoogwaardige stevige emmer verkrijgbaar in 12 liter en in 22 liter. De emmer wordt met name vaker gebruikt in de paardensport, agrosector en veehouderij. De emmer is voorzien van een stevige kruisbodem en een metalen beugel met omgebogen oren. De agro emmer is beschikbaar in diverse tinten blauw.


De emmers zijn ook voorzien van een liter-, gallon- en quart aanduiding. Op aanvraag kunnen de 12 liter emmers voorzien worden van een deksel.

Blauwe kalver emmer

Kalver emmer

Ook de kalver emmer heeft een inhoud van 12 liter en is zeer geschikt voor intensief gebruik. De emmer heeft een stevige kruisbodem en een metalen beugel. Bovendien is de emmer bestand tegen een temperatuur van -20 graden.

Blauwe emmer laten bedrukken?

U kunt ervoor kiezen om gewoon blanco blauwe emmers te bestellen, maar het is ook mogelijk om ze te laten bedrukken. Bedruk de emmer bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo en de functionele emmer verandert in een promotieartikel. Tijdens het werken maakt de bedrukte emmer gratis reclame voor uw bedrijf.


Een blauwe emmer (zoals de Eco en Agro) is daarnaast ideaal om helemaal rond te laten bedrukken. Zo creëert u een unieke emmer die goed opvalt tussen alle standaard emmers.


Bedrukking is mogelijk met een design dat bestaat uit 1 tot 4 kleuren, afhankelijk van het type emmer. De hierboven genoemde emmers kunnen bedrukt worden vanaf 100 stuks en de Kalver emmer per 600 stuks. Onbedrukte emmers zijn wél per stuk verkrijgbaar.

Blauwe emmer bestellen?

Wilt u een of meerdere blauwe emmers bestellen? Neem dan een kijkje op onze webshop of vraag direct een offerte aan.


Ook voor andere kleuren emmers kunt u bij Emmers-bedrukken.nl terecht. Heeft u vragen of wensen die afwijken van bovenstaande producten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0492-347 440 of stuur een mail naar info@emmers-bedrukken.nl. Wij helpen u graag!