Roze emmer

Roze emmer bedrukken en bestellen

Bekijk ons aanbod of bestel direct uw roze emmers!

Bent u op zoek naar een roze emmer? Emmers-bedrukken.nl beschikt over roze agro- en kalveremmers. Onze roze emmers zijn geschikt voor intensief gebruik en te bedrukken met uw persoonlijke logo of tekst. Alle roze emmers hebben een inhoud van 12 liter.


Onbedrukt per stuk te bestellen en bedrukt vanaf 100 stuks.

Assortiment roze emmers

De roze agro en kalver emmers zijn ideaal voor intensief dagelijks gebruik. Bekijk de specificaties van onze emmers hieronder: 
Roze emmer agro

Roze agro emmer

De roze agro emmers hebben een inhoud van 12 liter of 22 liter en zijn gelieft  in de agrarische- en veesector. Door de stevige kruisbodem en metalen beugel met omgebogen oren zijn deze emmers ideaal voor intensief dagelijks gebruik. 


Daarnaast zijn de emmers voorzien van een handige liter-, gallon- en quart/qt aanduiding. Zo kunt u precies de juiste hoeveelheid voer of andere stoffen afwegen. Op aanvraag kunnen de 12 liter emmers ook voorzien worden van een deksel, waardoor de emmer spatwaterdicht is.

Roze emmer kalver

Roze kalver emmer

De roze kalver emmers hebben een inhoud van 12 liter en zijn geschikt voor het voeren van kalveren. De emmers zijn voorzien van een literschaal. Door de kruisbodem, verstevigde wanden en metalen beugels zijn de emmers geschikt voor het dragen van veevoer. De emmer is bestand tegen temperaturen tot -20 graden Celsius. Naast roze zijn de emmers ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Roze emmer

Roze emmer bedrukken met logo of tekst?

De roze agro- en kalveremmers zijn te bedrukken met een logo, leuke tekst of slogan. Leuk om te geven als promotieartikel of relatiegeschenk. De opdruk kan bestaan uit een tot vier kleuren.


De agro emmers zijn al te bedrukken vanaf 100 stuks en de kalver emmers zijn te bedrukken vanaf 600 stuks. U ontvangt een digitale drukproef van ons, zo weet u zeker dat het eindresultaat naar wens is. Daarnaast maakt Emmers-bedrukken.nl gebruik van stapelkortingen, zo ontvangt u meer korting bij grotere afnames.

Roze emmer bestellen?

Wilt u een roze emmer bestellen? Bestel direct in onze webshop. Vraag voor het bedrukken van emmers een offerte aan. Toch liever een andere kleur emmer? Bekijk dan het volledige kleurenassortiment. Heeft u vragen of specifieke wensen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0492-347 440 of stuur een mail naar info@emmers-bedrukken.nl