Gele emmer

Gele emmer kopen?

Te bedrukken met eigen logo of tekst!

Wilt u een gele emmer bestellen? Emmers-bedrukken.nl beschikt over een ruim assortiment aan gele emmers. Laat de opvallende emmers bedrukken met uw logo en tekst en gebruik ze als promotiemateriaal of relatiegeschenk.

Soorten gele emmers

Gele speelgoed emmer

Speelgoed emmer

De speelgoed emmer is verkrijgbaar in verschillende varianten. De inhoudsmaten van de emmers varieert van de 1,5 tot 2,5 liter. Voor op het strand of in de zandbak hebben wij emmers ook in een hart-, kasteel- of torenvorm. Spelen uw kinderen graag met water? Dan hebben wij leuke emmers met een schenktuit. 
Gele emmer pocket

Pocket emmer

De pocket emmer is een handig klein formaat huishoudemmer met een inhoud van 5 liter. De emmer is voorzien van een literschaal, een knopbeugel en is geschikt voor huishoudelijk gebruik.
Gele huishoudemmer

Huishoudemmer

De huishoudemmer ook wel promo-emmer genoemd heeft een inhoud van 10 liter. De emmer is geschikt voor huishoudelijk gebruik. De emmer heeft een metalen knopbeugel en literschaal.
Gele emmer eco

Eco emmer

De eco emmer is een duurzame emmer die is gemaakt van gerecycled kunststof (polyetheen) en heeft een inhoud van 12 liter. De emmer is voorzien van een metalen beugel en omgebogen oren waardoor de emmer geschikt is voor het dragen van zwaar materiaal. De emmer beschikt ook over een literschaal.
Gele emmer agro

Agro emmer

De agro emmer is een stevige 12 liter emmer. Deze emmer wordt gebruikt in de agrarische sector en de paardensport. Door de stevige kruisbodem en de metalen beugel met geborgen oren is de emmer geschikt voor dagelijks intensief gebruik. Daarnaast is de emmer voorzien van een literschaal , gallon- en quart aanduiding. Op aanvraag kunnen de 12 liter emmers voorzien worden van een deksel.

Gele emmer kalver

Kalver emmer

De kalver emmer heeft een inhoud van 12 liter. De emmer beschikt over een metalen beugel, literscala en een kruisbodem. De emmer is geschikt te gebruiken in weersomstandigheden tot -20 graden Celsius. 

Groot formaat emmers

Naast bovengenoemde emmers leveren wij ook 22 liter emmers. Deze grote gele emmers worden veel gebruikt in de water-, weg- en woningbouw. De metalen beugel, stevige zijwanden en kruisbodem zorgen ervoor dat de emmer geschikt is voor het dragen van zwaar materiaal. 
Gele emmer met logo

Gele emmer laten bedrukken?

U kunt de emmers ook bedrukken met uw eigen logo of tekst. De emmers zijn te bedrukken in 1 tot 4 kleuren. Zo kunt de emmers gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel voor uw bedrijf. 


De emmers zijn te bedrukken vanaf de 100 stuks. U ontvangt eerst een digitale drukproef, bij akkoord zullen wij de emmers zo spoedig mogelijk leveren. De onbedrukte emmers zijn per stuk verkrijgbaar.

Gele emmer bestellen?

Wilt u een gele emmer kopen? Bestel de emmer online via onze webshop. Naast gele emmers heeft emmers-bedrukken.nl een ruim assortiment aan andere kleuren emmers. Heeft u afwijkende wensen of vragen over onze producten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0492-347 440 of stuur een mail naar info@emmers-bedrukken.nl. Wij helpen u graag verder.