Melk witte emmer

Transparante emmer kopen?

Bekijk de mogelijkheden hieronder of vraag een offerte aan!

Zoekt u een transparante emmer? Daarmee is de inhoud van de emmer goed zichtbaar. Bestel ze bij emmers-bedrukken.nl. Wij bedrukken diverse transparante emmers, zoals speelgoedemmers, verpakkingsemmers maar ook huishoudemmers en emmers geschikt voor bijvoorbeeld de veevoedersector.


Een bedrukte emmer met uw logo of tekst is een effectief relatiegeschenk of promotiegeschenk.


Bekijk ons assortiment transparante emmers hieronder:

Assortiment transparante emmers

transparante speelgoedemmer

Speelgoed emmer

Emmers-bedrukken.nl beschikt over diverse gekleurde transparante speelgoed emmers.
transparante 5 liter emmer

5 liter emmer en 10 liter emmer

De transparante 5 liter emmers en 10 liter emmers. Handige emmers voor dagelijks gebruik en ideaal voor huishoudelijke schoonmaak werkzaamheden. Volume per pallet
transparante 12 liter Agro emmer

12 liter Agro emmer

De Transparante agro emmer wordt veel gebruikt bij veevoederbedrijven en in agrarische sector. De emmer heeft een inhoud van 12 liter en beschikt over een stevige kruisbodem en literscala, gallon- en quart aanduiding. De emmer is geschikt voor het dragen van zwaarder materiaal en u kunt de inhoud precies afmeten.
transparante speenemmer

Speenemmer

De transparante speenemmer heeft een inhoud van 10 liter. De emmer voor het voeren van kalveren. Geleverd met een praktisch ventiel, dat het zeer makkelijk maakt om te bevestigen en los te halen. Schoonmaken gaat dus snel en moeiteloos!
transparante verpakkingsemmer

Verpakkingsemmer

Transparante verpakkingsemmers zijn er in vele soorten en maten. Volume per pallet
transparante groot formaat emmer

Groot formaat emmer

Wij bedrukken ook groot formaat transparante emmers zoals de 22 liter emmers. Deze emmers worden onder andere gebruikt in de bouw, veehouderij en de agrarische sector. De emmers zijn voorzien van verstevigde bodem en wanden, hierdoor zijn ze geschikt voor intensief gebruik en het dragen van zwaar gereedschap en materiaal.
Transparante emmer met bedrukking

Transparante emmer laten bedrukken

Laat de transparante emmer bedrukken met uw bedrijfslogo, zo lopen uw medewerkers gratis reclame tijdens werkzaamheden. Daarnaast kunt u de emmers gebruiken als promotiemateriaal op evenementen en beurzen.


De emmers zijn te bedrukken in 1 tot 4 kleuren of full color IML (afhankelijk van type emmer). Dit is al mogelijk vanaf de 100 stuks (afhankelijk van type emmer).

Witte emmer als geschenkpakket

Geschenkpakket samenstellen

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Laat de emmer bedrukken met uw logo of tekst en vullen met leuke en/of lekkere artikelen naar keuze.


Wij pakken het geheel leuk voor u in. Zodat u de geschenkpakketten zorgeloos kan uitdelen aan uw personeel, klanten en relaties.

Transparante emmer bestellen?

Wilt u transparante emmers bestellen, bedrukt of onbedrukt? Vraag gratis een offerte aan. Heeft u afwijkende wensen of vragen over onze producten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0492-347 440 of stuur een mail naar info@emmers-bedrukken.nl. Wij staan graag voor u klaar!