Page content

Aanleveren logo & drukproef

Aanleveren logo & drukproef

Aanleveren logo in EPS of AI bestand

Om uw logo’s en afbeeldingen zo goed mogelijk te verwerken, vragen wij om uw artwork als volgt aan te leveren:
– .AI of .EPS bestandsformaat,
– als vector bestand opgemaakt,
– vermeld separaat de PMS (Pantone) kleurnummers.

Bestaat uw bedrukking uitsluitend uit tekst, dan kunt u de voorbeeld tekst in Word aanleveren. Vermeld hierbij het gewenste lettertype en kleur. Wij zullen het artwork dan voor u opmaken. Hieraan zijn geen opmaakkosten verbonden, mits wij beschikken over het gewenste lettertype.

 

Helaas, JPG is niet bruikbaar

LET OP! Een JPG bestand is helaas niet bruikbaar voor het bedrukken van emmers en andere relatiegeschenken. Met een JPG kunnen wij namelijk niet de gewenste drukkwaliteit leveren.

 

JPG omzetten naar EPS

Beschikt u niet over een AI of EPS bestand dan kunt u in sommige gevallen uw artwork aanleveren in .JPG, .GIF, .TIFF of .BMP. Dit geldt in het algemeen alleen voor “zeer eenvoudige” logo’s. Wij zullen uw artwork namaken en omzetten naar het juiste formaat. De kosten hiervoor bedragen éénmalig € 35,00. Het artwork zullen wij in ons database opslaan.

 

Wij ontwerpen uw logo

Beschikt u niet over het juiste digitale artwork, dan kunnen wij dat voor u ontwerpen. Op basis van een voorbeeld afbeelding en opgave van de gewenste PMS kleuren, maken wij uw logo na. De éénmalige meerkosten liggen doorgaans tussen de € 85,00 en € 150,00. Na de opmaak ontvangt u de originele digitale (.ai of .eps) bestanden, welke u desgewenst ook voor andere doeleinden kunt inzetten.

 

Waar kunt u het logo naar toe sturen

Stuur uw logo en/of tekst onder vermelding van uw bedrijfsnaam naar: info@emmers-bedrukken.nl.

 

Gratis drukproef

Na verstrekking van de opdracht leveren wij u, mits afgesproken, een gratis digitale drukproef ter goedkeuring. Na akkoord van deze drukproef, zetten wij het drukproces in gang.

Wilt u vooraf de bestelling een visual (digitaal voorbeeld van item met uw logo/tekst) ontvangen, dan kunt u ons daar altijd om vragen.