Soorten bedrukking

Bekijk onze verschillende druktechnieken

Drukposities en formaten

U kunt alle emmers bij Emmers-bedrukken.nl laten voorzien van een passende bedrukking. U heeft daarbij de keus uit verschillende soorten bedrukking, drukposities en kleuren bedrukkingen.

Drukposities

U kunt kiezen voor een bedrukking op 1 positie of op 2 posities/rondom. Wilt u het logo zichtbaar aan een kant dan kiest u voor 1 zijde bedrukking. Wilt u het logo aan twee of meerdere kanten laten zien of wilt u meerdere logo’s op de emmer plaatsen, dan kunt u kiezen voor 2 posities/rondom.

Drukformaat

Het drukformaat, oftewel hoe groot uw logo of tekst op de emmer kan worden bedrukt, hangt af van het type emmer en de keuze voor aantal drukposities. Uw logo of tekst zal altijd goed zichtbaar zijn.  Op onze product pagina's, als ook op onze offertes en digitale drukproeven staat het drukformaat vermeld.

Soorten bedrukking

De meeste gebruikte soorten bedrukking voor emmers zijn rondzeefdruk en In Mould Labeling, ook wel IML genaamd.

Rondzeefdruk

U kunt kiezen voor een onbedrukte emmer of een emmer met een bedrukking van 1 een of meerdere kleuren. Het voordeel van rondzeefdruk ten opzichte van tampondruk is, dat een emmer van een grotere opdruk (rondom de emmer) kan worden voorzien. Bij 2 of meer kleurendruk ontvangen wij graag uw logo vooraf, zodat wij kunnen beoordelen of deze geschikt is voor meerkleurendruk.

In Mould Labeling (IML)

Wilt u een full color opdruk op een emmer, dan adviseren wij bedrukking op basis van In Mould Labeling (IML). Met IML kan het product zeer decoratief (full color) worden bedrukt. In Mould Labeling, kortweg IML, is een innovatieve etiketteertechniek voor kunststof verpakkingen.


Het etiket (uw logo of artwork) wordt bij deze methode direct tijdens de productie op het product aangebracht. Onder hoge temperatuur wordt het voorbedrukte etiket op de nog vloeibare kunststof aangebracht. Hierdoor krijgt u een mooie design emmer.

Vlakzeefdruk

Wij kiezen voor vlakzeefdruk als de ondergrond vlak is, de drukbeelden groot en de dekkracht van de inkten belangrijk is. Bijvoorbeeld bij gereedschapsbakken bedrukken passen we vlakzeefdruk toe. Zowel in 1 kleur als meerdere kleuren is mogelijk.

Tamponprint

Ook kunnen wij diverse relatiegeschenken bedrukken via tamponprint. Onze voerscheppen bedrukken we bijvoorbeeld middels tamponprint. Tamponprint is een techniek die het mogelijk maakt dat onregelmatig gevormde items bedrukt kunnen worden. Meerdere kleurendruk is bij tamponprint mogelijk. Het grote voordeel van tamponprint is dat er een hogere resolutie mee wordt bereikt dan zeefdruk. Dat levert een mooi resultaat op.

Emmers-bedrukken staat voor u klaar!

Wenst u een originele en pakkende slogan? Wij kunnen voor uw een originele en pakkende slogan bedenken, welke past bij de doelgroep en waarmee u zich onderscheid van uw concurrent.