arrow_drop_up arrow_drop_down
10 liter emmer, 10 liter emmers, 10 liter emmers met opdruk, 10 liter emmers bedrukken

10 liter emmers

Bekijk ons aanbod of vraag direct een offerte aan!

10 liter emmers zijn verkrijgbaar in diverse soorten, kleuren en met of zonder deksel. Zoekt u een 10 liter emmer voor huishoudelijk gebruik, dan is de populaire 10 liter Promo emmer geschikt. Zoekt u een zeer stevige 10 liter emmer dan is de zwarte 10 liter bouwemmer een goede keus. Of wilt u een emmer met eigen design, dan kunt u kiezen voor de 11 liter design emmer. Wilt u emmers laten bedrukken met uw logo, dan kan dat vanaf 100 stuks.

10 liter emmers

blauwe 10 liter emmers Promo

10 liter 

Promo emmer

10 liter bouwemmer zwart

10 liter 

Bouwemmer

11 liter design emmer

11 liter 
Design emmer 

10 liter emmer met deksel

 10 liter 

Emmer met deksel

10 liter emmers laten bedrukken

Wilt u 10 liter emmers laten bedrukken? Dit kan in 1 kleur al bij een bestelling vanaf 100 stuks en in full color vanaf 5000 stuks. Zo is het mogelijk om een emmer met uw logo en/of met tekst te laten bedrukken. Een emmer met logo valt op en wordt bewaard. Een bedrukte emmer met uw logo of tekst is daarom erg effectief als promotieartikel of relatiegeschenk.


Emmers-bedrukken.nl is gespecialiseerd in het bedrukken van emmers. Bij ons heeft u de keuze uit een groot assortiment emmers, welke wij voor u voorzien van uw logo of de door u gewenste tekst. Wij kunnen emmers bedrukken in 1 tot 4 kleuren zeefdruk of middels full color IML. Voordat we de emmers gaan bedrukken ontvangt u een gratis proefdruk. Wanneer u akkoord heeft gegeven, zorgen wij dat de bedrukte emmers snel bij u geleverd zijn.

rode 10 liter emmer geschenkpakket

10 liter emmers kopen

In onze webshop kunt u direct onze bestseller 10 liter Promo emmers kopen. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt. Voor de overige 10 liter emmers en natuurlijk ook de Promo emmer, kunt u gratis een offerte aanvragen. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder wanneer er vragen zijn. 

10 liter emmer promo rood

10 liter Promo emmer in het kort:

Een 10 liter Promo emmer is een zogenaamde huishoudemmer en wordt bedrukt veel als promotiegeschenk ingezet door consument georiënteerde bedrijven zoals keukenbedrijven, makelaars, bedrijven in toeristische sector etc.

 • Inhoud: 10 liter

 • Materiaal: Polypropeen, PP

 • Metalen knopbeugel, literscala

 • Kleuren: blauw, rood, wit, zwart. Overige kleuren op aanvraag.

 • Onbedrukt vanaf 1 stuk, bedrukt (1 kleur) vanaf 100 stuks

10 liter bouwemmer zwart

10 liter Bouwemmer in het kort:

De 10 liter Bouwemmer is een stevige en compacte emmer, uitermate geschikt voor de bouw, agrarische sector, voor industriële toepassingen etc.

 • Inhoud: 10 liter
 • Materiaal: kunststof (Polyetheen)
 • Stevige metalen beugel, literscala

 • Kleuren: zwart

 • Bedrukt (1 kleur) vanaf 100 stuks
10 liter emmer design

11 liter Design emmer in het kort:

De 11 liter Designemmer is een stevige huishoudemmer en heeft zijn naam te danken aan zijn mooie vorm, het geintregeerde hengsel en de mogelijkheid om de emmer naar eigen design rondom in full color te bedrukken.

 • Inhoud: 10 liter
 • Materiaal: kunststof (Polypropeen)
 • Stevige kunststof of metalen beugel, literscala
 • Kleuren: wit en rood
 • Bedrukt (IML full color) vanaf 5000 stuks
10 liter emmer met deksel

10 liter emmer met deksel in het kort:

10 liter (verpakkings) emmers met deksel zijn verkrijgbaar in een grote variatie aan typen en vormen, waaronder ronde, rechthoekige of vierkante. Emmers met deksel zijn bedrukt verkrijgbaar al vanaf 100 stuks.

Uw 10 liter emmer gevonden?

Bestel direct in onze webshop of vraag gratis een offerte aan

We maken gebruik van cookies