10 liter emmer, 10 liter emmers, 10 liter emmers met opdruk, 10 liter emmers bedrukken

10 liter emmer kopen?

Te bedrukken met eigen logo of tekst, vraag direct een offerte aan!

Bent u op zoek naar een 10 liter emmer? Emmers-bedrukken.nl heeft een breed aanbod aan 10 liter emmers. Onze emmers zijn van hoge kwaliteit en beschikbaar in verschillende soorten en kleuren. Al onze emmers zijn te bedrukken met uw eigen logo of tekst, dit is mogelijk vanaf de 100 stuks. Kijk voor meer informatie en ons volledige assortiment hieronder.

Assortiment 10 liter emmers

blauwe 10 liter emmers Promo

10 liter 

Promo emmer

10 liter bouwemmer zwart

10 liter 

Bouwemmer

10 liter emmer met deksel

 10 liter 

Emmer met deksel

11 liter design emmer

11 liter 
Design emmer 

emmer met 3 kleuren bedrukking

10 liter emmer bedrukken? Gratis proefdruk!

Wilt u 10 liter emmers laten bedrukken? Bedruk de emmer met uw eigen logo en tekst, ideaal als promotieartikel! Tijdens werkzaamheden lopen uw medewerkers reclame voor uw onderneming. Daarnaast kunt u de emmer uitdelen op beurzen of evenementen. Een bedrukte emmer valt op!

 

Het bedrukken van de emmer gebeurt middels zeefdruk of full color (IML). U kunt de emmer laten bedrukken in een tot vier kleuren, dit is mogelijk vanaf de 100 stuks. Wilt u de emmer bedrukken in full color? Dat is mogelijk vanaf de 5000 stuks. Natuurlijk wilt u een kwaliteitsgarantie, daarom krijgt u eerst een gratis proefdruk toegestuurd.

emmer bier geschenkpakket

10 liter emmer geschenkpakket

De 10 liter emmer is ook te bestellen als relatiegeschenk. Laat de emmer bedrukken met uw eigen logo of tekst en wij vullen de emmer met leuke en lekkere artikelen.

 

Ons assortiment bestaat onder andere uit een groei & smul-, autopoets-, bouw- en schoonmaakpakket. Daarnaast stellen wij geschenkpakketten naar wens samen. Kijk voor de mogelijkheden en het volledige assortiment op onze geschenkpakketten pagina.

10 liter emmer met deksel

Opzoek naar een afsluitbare emmer?  De 10 liter emmers zijn ook verkrijgbaar met deksel. Ideaal voor het beschermen van producten tegen vocht en/of water.

 

De emmers zijn verkrijgbaar in diverse vormen. Zo kunt u ronde, rechthoekige of vierkante emmers bestellen. Daarnaast zijn ze te bedrukken met uw eigen logo en tekst, dit is al mogelijk vanaf de 100 stuks.

10 liter emmer bestellen?

Wilt u een 10 liter emmer kopen? Maak dan uw keuze uit bovengenoemde artikelen of bezoek onze webshop. Toch liever een ander formaat emmer? Bekijk ons volledig emmer assortiment. Heeft u afwijkende wensen of vragen over onze producten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0492-347 440 of stuur een mail naar info@emmers-bedrukken.nl. Wij helpen u graag verder!