CORONA-CRISIS: VEELGESTELDE VRAGEN

De Corona-crisis treft ons allemaal. Ook bij Emmers-bedrukken.nl hebben we maatregelen genomen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. We volgen de adviezen van het RIVM in deze kwestie.


De ontwikkelingen van het coronavirus en de effecten op onze services volgen elkaar in rap tempo op. Op deze informatiepagina passen we de informatie wanneer nodig aan, zodat u hier altijd de meest actuele informatie vindt.


Hieronder hebben we veelvoorkomende vragen rondom deze maatregelen op een rijtje gezet:


Zijn jullie bereikbaar?

Jazeker, we zijn tijdens kantooruren (van 8:00u tot 17:30u) en werkdagen gewoon bereikbaar. Neem contact op via e-mail of bel naar +31(0)492-347440.


Gaan fysieke afspraken door?

Fysieke afspraken zijn niet mogelijk op dit moment. Maar onze werkwijze is al jaren vooral online gericht. Dat maakt ons effectief en efficiënt, waardoor wij u scherpe prijzen bieden en wat ook nog eens goed is voor het milieu. 

Heeft u vragen over een product, dan helpen wij u graag telefonisch, via chat of  e-mail. Wilt u producten van ons zien, dan kan uiteraard ook. Wij sturen u graag een sample toe.  


Zijn alle producten leverbaar?

Jazeker, alle producten door ons aangeboden, zijn leverbaar.  


Zijn er langere levertijden?

We doen onze uiterste best om op tijd te leveren, maar het kan zijn dat de levertijd langer is dan op onze website staat aangegeven. Wij hebben een ruime voorraad producten waaruit we leveren. En onze leveranciers doen ook hun uiterste beste om spoedig te leveren. Heeft u een deadline waarvoor u de bestelling wenst te ontvangen, neem dan gerust vooraf contact met ons op.