Gekleurde emmers kopen?

Met of zonder bedrukking, bekijk ons aanbod of vraag direct een offerte aan!

Assortiment gekleurde emmers

Blauwe

emmers

1,5 t/m 22 liter

Gele

emmers

1,5 t/m 22 liter

Groene 

emmers

1,5 t/m 22 liter

Grijze

emmers

1,5 t/m 22 liter
Lime groene emmer

Lime groene

emmers

1,5 t/m 22 liter
Oranje emmer

Oranje 

emmers

12 t/m 22 liter
Rode emmer

Rode

emmers

1 t/m 22 liter

Roze

emmers

12 en 22 liter

Witte

emmers

5 t/m 22 liter

Zwarte

emmers

5 t/m 22 liter

Paarse emmers

12 en 22 liter

Beige emmers

12 en 22 liter

Zalmkleurige emmers

12 en 22 liter

Turquoise emmers

12 en 22 liter

Natuurlijk kunt u bij Emmers-Bedrukken.nl ook kleuren combineren. Wilt u een bestelling doen met meerdere kleuren? Dan adviseren wij om vooraf contact op te nemen, zodat wij met u alle wensen kunnen bespreken. Bekijk ook onze kleurtabel van onze populairste producten. Zo kunt u precies zien welk product in welke kleur beschikbaar is.
Gekleurde emmers

Emmer in eigen kleur

Zoekt u een emmer in eigen kleur die past bij uw huisstijl? Emmers-bedrukken.nl heeft een groot assortiment emmers. De standaard kleuren hebben wij voor u op een rij gezet in bovenstaand overzicht. Zit de gewenste kleur er niet bij, dan produceren wij onze producten graag in uw bedrijfskleur.

 

Afhankelijk van het type emmer, werken wij voornamelijk met RAL en PMS kleurcodes. Voor persoonlijke kleuren kunnen extra kosten in rekening gebracht worden.

 

Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden, wij bieden u graag een individuele offerte aan!

Gekleurde emmers bedrukken?

Heeft u de juiste kleur emmers gevonden? Laat de emmers bedrukken met uw logo, slogan of tekst. Zo zijn de emmers niet alleen een handig voorwerp, maar kunnen ze ook dienen als promotiemiddel of relatiegeschenk.

 

Gekleurde emmers met bedrukking zijn een ideaal promotiemiddel om uit te delen op beurzen. Daarnaast lopen medewerkers van uw bedrijf gratis reclame tijdens werkzaamheden op bouwerven, kantoorpanden en werkplaatsen.

 

Het bedrukken van emmers is mogelijk in 1 tot 4 kleuren en kan al vanaf een oplage van 100 stuks.

Gekleurde emmer als relatiegeschenk

Een bedrukte emmer is ideaal te gebruiken als relatiegeschenk. Laat de gekleurde emmer bedrukken met uw logo en/of slogan en wij vullen deze met leuke en lekkere spulletjes. Wij bieden diverse soorten geschenkpakketten aan zoals een schoonmaak-, klus- en smulpakket. Kijk voor meer informatie op onze geschenkpakkettenpagina.

Gekleurde emmers bestellen?

Wilt u gekleurde emmers bestellen? Klik dan op de juiste kleur emmer of bezoek de webshop. Wilt u graag een emmer in eigen kleur of met opdruk? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0492-347 440 of stuur een mail naar info@emmers-bedrukken.nl. Wij staan graag voor u klaar!