Beige emmer

Beige emmer kopen?

Bekijk ons aanbod hieronder of vraag direct een offerte aan!

Bent u opzoek naar beige emmers? Dan heeft Emmers-bedrukken.nl de juiste emmer voor u. Onze emmers zijn geschikt voor diverse toepassingen. Gebruik de emmer als voederemmer in de agrarische sector, verplaats vloeistoffen en gereedschap op de bouw of gebruik hem voor in de schoonmaak of het huishouden. Laat de emmer bedrukken met een logo of tekst en gebruik de emmer als relatiegeschenk of promotieartikel. Bekijk de mogelijkheden hieronder of vraag direct een offerte aan.
Beige emmer agro

Beige agro emmer

De agro emmer is een stevige emmer en heeft een inhoud van 12 liter. De emmer is voorzien van stevige wanden en een kruisbodem. Daarnaast heeft hij een sterke metalen beugel met omgebogen oren. Hierdoor is de emmer geschikt voor het dragen van zware materialen en gereedschappen.


Door de opstaande randen van de kruisbodem heeft u meer grip bij het vastpakken van de onderkant van de emmer.


Daarnaast beschikt de emmer over een handige liter, gallon en quart aanduiding. Zo kunt u de juiste hoeveelheid vloeistoffen nauwkeurig afmeten.


De kleurafwerking van de emmer is beige met een glanzende laag.


Deze beige emmer is ook verkrijgbaar in het formaat 22 liter.

Emmers als geschenkpakket

Beige emmer laten bedrukken

U kunt onze emmers laten bedrukken met uw eigen logo. Zo lopen uw medewerkers tijdens het werk gratis reclame voor uw onderneming. Daarnaast kunt u de emmers gebruiken als promotiemateriaal op beurzen.


Laat de bedrukte emmers vullen met verschillende leuke of lekkere artikelen en gebruik het als origineel relatiegeschenk. Daarnaast kunt u de emmers ook laten bedrukken met leuke teksten of slogans.


Het bedrukken van de emmers is mogelijk in 1 tot 4 kleuren en kan al vanaf de 100 stuks. Onbedrukte emmers zijn per stuk te bestellen.

12 liter Agro emmer met deksel

Emmer met deksel

Wilt u de inhoud van de emmer beschermen? De 12 liter agro emmers zijn te bestellen met deksels. Door de deksel aan te draaien wordt de emmer spatwaterdicht. De deksel is beschikbaar in dezelfde kleur als de emmer, daarnaast kunt u ook kiezen voor een andere kleur deksel.

Beige emmer kopen?

Wilt u beige emmers bestellen, bedrukt of onbedrukt? Bestel deze makkelijk in onze webshop. U kunt ook een offerte aanvragen. Bekijk onze ander kleuren emmers op onze gekleurde emmer pagina. Voor overige vragen of afwijkende wensen kunt u telefonisch contact opnemen via 0492-347 440 of stuur een mail naar info@emmers-bedrukken.nl. Wij helpen u graag verder!