Zwarte emmers

Zwarte emmers bedrukken en bestellen

Zwarte emmers bestellen? Bekijk de mogelijkheden of vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een zwarte emmer? Zwarte emmers worden veel gebruikt in de bouw of agrarische sector voor het verplaatsen van materialen, grondstoffen of gereedschap. Emmers-bedrukken.nl heeft een breed assortiment aan emmers, verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De emmers bedrukken wij met uw logo of tekst. Handig als promotiemateriaal of relatiegeschenk.

Assortiment zwarte emmers

Ons assortiment bestaat uit diverse soorten zwarte emmers, zoals: de huishoudemmer, bouwemmer, eco emmer, agro emmer en een zwaar model emmer. Zo heeft u altijd een emmer die bij uw gebruik past.

Huishoudemmer

Bouwemmer

Agro emmer

Zwaar model

Specificaties van zwarte emmers

Zwarte emmer binnenkant

Inhoudsmaten van de emmers

Afhankelijk van de soort, hebben de emmers verschillende inhoudsmaten. De inhoudsmaten variëren van de 5 tot 22 liter. Groter literinhoud is op aanvraag.
Zwarte emmer bodem

Materiaal van de emmers

De zwaar model emmers zijn door de dikkere wanden en verstevigde bodem uitermate geschikt voor intensief en industrieel gebruik. Bijvoorbeeld voor het vervoeren van zwaardere grondstoffen of materialen.


De bouw-, eco- en agro emmers zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof en geschikt voor dagelijks gebruik, zoals het verplaatsen van gereedschap, bouwstoffen en veevoer.


De eco emmers zijn gemaakt van gerecycled kunststof (Polyetheen). Door het hergebruiken van kunststof wordt het plastic afval verminderd. Hierdoor dragen wij ook ons steentje bij aan een betere samenleving. 

Zwarte emmer beugel

Stevige metalen beugel

De bouw-, eco-, agro- en zwaar model emmers hebben een stevige metalen beugel met omgebogen oren. Hierdoor zijn ze geschikt voor het dragen van zwaardere materialen of gereedschap.
Literscala zwarte emmer

Literscala

Al deze emmers zijn voorzien van een handige literscala. De Agro emmer heeft zelf ook een gallon schaal en quart/qt schaal. Gebruikt u de emmer voor vloeistoffen of veevoer? Dan kunt u de benodigde hoeveelheid afmeten.
Zwarte emmer met deksel

Zwarte emmer met deksel

Naast bovenstaande specificaties zijn sommige zwarte emmers ook met deksel te bestellen. De deksel zorgt ervoor dat de emmer spatwaterdicht en/of luchtdicht is (afhankelijk van type emmer).

Zwarte Kuipen voor een maatje groter

Zoekt u een maat groter, dan hebben wij kuipen in diverse formaten. Deze zijn beschikbaar in zwart. Kuipen zijn uitermate geschikt om grote hoeveelheden te verplaatsen. Deze stevige vriesbestendige kuipen kan wel tegen een stootje en wordt daarom ook veel in de bouwsector gebruikt. De kuipen zijn te bedrukken in 1 kleur.

Zwarte emmer met bedrukking

Zwarte emmer laten bedrukken

Heeft u uw gewenste emmer gevonden? Dan kunt u deze ook laten bedrukken. Door uw emmer te bedrukken met uw bedrijfslogo of persoonlijke tekst maakt u er direct een visitekaartje van. 


U kunt de emmers ook laten vullen met lekkernijen om er een relatiegeschenk van te maken.


De opdruk kan bestaan uit één tot vier kleuren naar keuze. De minimale afname bij het bedrukken van emmers is 100 stuks.

Zwarte emmers

Levertijden

De levertijd van onbedrukte emmers is twee tot vier dagen en de levertijd van bedrukte emmers is circa tien dagen. Spoedlevering is mogelijk in overleg, deze zal circa vijf dagen bedragen. Neem hiervoor contact met ons op.

Zwarte emmer bestellen?

Wilt u emmers bestellen? Bezoek dan onze webshop. Voor het bedrukken van emmers kunt u een offerte opvragen via onze offertepagina. Toch liever een andere kleur emmers? Bekijk dan onze gekleurde emmer pagina. Heeft u specifieke vragen of wensen? Neem dan telefonisch contact op via 0492-347 440 of stuur een mail naar info@emmers-bedrukken.nl