arrow_drop_up arrow_drop_down

Zwarte emmers bedrukken en bestellen

Zwarte emmers bestellen? Bekijk de mogelijkheden of vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een zwarte emmer? Zwarte emmers worden veel gebruikt in de bouw of agrarische sector voor het verplaatsen van materialen, grondstoffen of  gereedschap. Emmers-bedrukken.nl heeft een breed assortiment aan emmers. De emmers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Daarnaast zijn ze te bedrukken met uw logo of tekst. Handig als promotiemateriaal of relatiegeschenk.

Assortiment zwarte emmers

Ons assortiment bestaat uit vijf soorten zwarte emmers: de huishoudemmer, bouwemmer, eco emmer, agro emmer en een zwaar model emmer. Zo heeft u altijd een emmer die bij uw gebruik past.

Huishoudemmer

  • 10 liter

Bouwemmer

  • 10 literEco emmer

  • 12 liter
  • 20 liter


Agro emmer

  • 12 literZwaar model

  • 12 liter
  • 20 liter


Specificaties van zwarte emmers

Inhoudsmaten van de emmers

Afhankelijk van de soort, hebben de emmers verschillende inhoudsmaten. De inhoudsmaten variëren van de 10 tot 20 liter.

Materiaal van de emmers

De zwaar model emmers zijn door de dikkere wanden en verstevigde bodem uitermate geschikt voor intensief en industrieel gebruik. Bijvoorbeeld voor het vervoeren van zwaardere grondstoffen of materialen.


De bouw-, eco- en agroemmers zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig plastic en geschikt voor dagelijks gebruik, zoals het verplaatsen van gereedschap, bouwstoffen en veevoer.


De eco emmers zijn gemaakt van gerecycled kunststof (Polyetheen). Door het hergebruiken van plastic wordt het plastic afval verminderd. Hierdoor dragen wij ook ons steentje bij aan een betere samenleving. 

Stevige metalen beugel

De bouw en zwaar model emmers hebben een stevige metalen beugel met omgebogen oren. Hierdoor zijn ze geschikt voor het dragen van zwaardere materialen of gereedschap.

Liter scala

Behalve de huishoudemmers zijn alle emmers voorzien van een handige literscala. Gebruikt u de emmer voor vloeistoffen of veevoer? Dan kunt u de benodigde hoeveelheid afmeten.

Zwarte emmer met deksel

Naast bovenstaande specificaties is een zwarte emmer ook met deksel te bestellen. Deze deksel zorgt ervoor dat de emmer spatwaterdicht is.

Zwarte emmer laten bedrukken

Heeft u uw gewenste emmer gevonden? Dan kunt u deze ook laten bedrukken. Door uw emmer te bedrukken met uw bedrijfslogo of persoonlijke tekst maakt u er direct een visitekaartje van. 


U kunt de emmers ook laten vullen met lekkernijen om er een relatiegeschenk van te maken.


De opdruk kan bestaan uit één tot vier kleuren naar keuze. De minimale afname bij het bedrukken van emmers is 100 stuks.

Levertijden

De levertijd van onbedrukte emmers is twee tot vier dagen en de levertijd van bedrukte emmers is circa tien dagen. Spoedlevering is mogelijk in overleg, deze zal circa vijf dagen bedragen. Neem hiervoor contact met ons op.

Zwarte emmer bestellen?

Wilt u emmers bestellen? Bezoek dan onze webshop. Voor het bedrukken van emmers kunt u een offerte opvragen via onze offertepagina. Heeft u specifieke vragen of wensen? Neem dan telefonisch contact op via 0492-347 440 of stuur een mail naar info@emmers-bedrukken.nl
We maken gebruik van cookies