Groene emmer

Groene emmers

Bestel direct online of vraag een offerte aan!

Bent u op zoek naar een groene emmer? Emmers-bedrukken.nl heeft een ruim aanbod aan groene emmers in verschillende soorten en maten. Laat de emmers met uw eigen tekst of logo bedrukken en gebruik ze als promotiemateriaal of relatiegeschenk.

Assortiment groene emmers

Groene speelgoedemmer

Speelgoed emmer

De speelgoed emmers zijn leuke emmers voor de kinderen. De inhoud van de emmers varieert van de 1,5 tot 2,5 liter. Speciaal voor de stranddagen of voor in de zandbak hebben wij emmers in de vorm van een toren of een kasteel.  Daarnaast hebben wij ook emmers met een schenktuit.
Groene huishoudemmer

Huishoudemmer

De huishoudemmer heeft een inhoud van 10 liter en wordt ook wel promo-emmer genoemd. Deze emmer is ideaal voor huishoudelijk gebruik en is voorzien van een metalen knopbeugel. Hierdoor is de emmer geschikt voor huishoudelijk gebruik.
Groene eco emmer

Eco emmer

De eco emmer is een duurzame 12 liter emmer die is gemaakt van gerecycled kunststof (polyetheen). De emmer is verkrijgbaar in donkergroen en limoengroen. Door de metalen beugel en omgebogen oren is de emmer geschikt voor het dragen van zwaar materiaal. Daarnaast is de emmer voorzien van een handige literscala.

Groene agro emmer

Agro emmer

De agro emmer heeft een inhoud van 12 liter en 22 liter en wordt voornamelijk gebruikt in de paardensport, agrosector en veehouderij. De emmer beschikt over een stevige kruisbodem en is daardoor geschikt voor intensief dagelijks gebruik. De emmer is beschikbaar in diverse groentinten en voorzien van een literschaal , gallon- en quart aanduiding. Op aanvraag kunnen de 12 liter emmers voorzien worden van een deksel.
Groene kalveremmer

Kalver emmer

De kalver emmer is een stevige 12 liter emmer. Levering per 600 stuks. De emmer is bestand tegen temperaturen van -20 en beschikt over een metalen beugel, kruisbodem en literscala. De emmer is geschikt voor intensief gebruik en het dragen van zware materialen of gereedschappen.

Groene groot formaat emmer

Groot formaat emmer

Naast de standaard 10 en 12 liter emmers leveren wij ook groot formaat emmers, zoals de 22 liter emmers. Deze emmers worden onder andere gebruikt in de bouw, veehouderij en de agrarische sector. De emmers zijn voorzien van verstevigde bodem en wanden, hierdoor zijn ze geschikt voor intensief gebruik en het dragen van zwaar gereedschap en materiaal.

Groene emmer met logo

Groene emmer laten bedrukken?

De emmers in ons assortiment zijn te bestellen in verschillende groentinten. Daarnaast is het mogelijk de emmers te laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Door de emmer te voorzien van uw bedrijfslogo, kunt u de emmer gebruiken als promotiemateriaal of relatiegeschenk.


Het bedrukken van het logo of de tekst kan in 1 tot 4 kleuren en vanaf 100 stuks (Kalver emmer per 600 stuks). Voordat we de emmers gaan bedrukken, ontvangt u een digitale drukproef.
De onbedrukte emmers zijn per stuk te bestellen.

Groene emmer met deksel

Groene emmer met deksel

Wilt u de emmers gebruiken voor het opbergen van materialen of wilt u de inhoud beschermen tegen weersinvloeden? Dan is een emmer met deksel de oplossing. Hierdoor sluit u de emmer makkelijk af en wordt deze spatwaterdicht.

Groene emmer kopen?

Wilt u een groene emmer bestellen? Kies dan uit bovengenoemde artikelen of bezoek onze webshop. Ook voor andere kleuren emmers kunt u bij emmers-bedrukken.nl terecht. Heeft u vragen over onze producten of afwijkende wensen? Neem dan telefonisch contact op via 0492-347 440 of stuur een email naar info@emmers-bedrukken.nl. Wij helpen u graag verder!