arrow_drop_up arrow_drop_down

Rode emmers bedrukken en bestellen

Bekijk ons aanbod of vraag direct een offerte aan!

Bent u op zoek naar een rode emmer? Emmers-bedrukken.nl heeft een breed assortiment aan rode emmers. De emmers zijn verkrijgbaar in verschillende inhoudsmaten en gemaakt van verschillende materialen. Ze zijn onder andere geschikt voor op de bouw, in de agrosector en voor de schoonmaakbranche. De emmers zijn te bedrukken met uw logo of tekst. Bekijk ons assortiment hieronder:

Soorten rode emmers

Speelgoedemmer

Emmers-bedrukken.nl beschikt over diverse rode speelgoedemmers, speciaal voor kinderen. Bestaande uit emmers van 1 tot 2,5 liter. Daarnaast beschikken wij over rode strandemmers, verkrijgbaar in hart-, toren- en kasteelvormen.

Pocketemmer

De 5 liter emmers, ook wel de pocket-emmers genoemd, zijn handige emmers van klein formaat voor dagelijks gebruik. Ideaal voor kleine schoonmaakdoeleinden in en rondom het huis. De emmers zijn voorzien van een knopbeugel.

Huishoudemmer

De huishoudemmers, ook wel de promo-emmers genoemd, zijn handige 10 liter emmers. 10 liter is het standaard formaat voor een emmer. De emmers zijn geschikt voor dagelijks gebruik en ideaal voor schoonmaakdoeleinden. Daarnaast zijn ze voorzien van een stevige knopbeugel. 

Eco emmer

De eco emmers zijn gemaakt van gerecycled kunststof (polyetheen). Dit wil niet zeggen dat de emmers niet stevig zijn. Door de kruisbodem en metalen beugel zijn deze 12 liter emmers gemaakt voor het zwaardere werk. De emmers zijn voorzien van een literscala.

Agroemmer

De agroemmers zijn stevige emmers met 12 liter inhoud. Ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik en worden voornamelijk in de agrarische sector gebruikt. Door de metalen beugel, het gehard plastic en de verstevigde kruisbodem zijn de emmers geschikt voor het verplaatsen van veevoer of andere zwaardere stoffen.


Daarnaast zijn de emmers voorzien van een liter-, gallon- en quartaanduiding. Op aanvraag kunnen de emmers voorzien worden van een deksel.

Kalveremmer

De kalveremmers zijn net als de agroemmers voorzien van een metalen beugel en gemaakt van gehard plastic. Hierdoor kunnen ook deze emmers gebruikt worden voor het verplaatsen van zwaardere stoffen. De emmers zijn bestand tegen temperaturen van -20.

Rode emmer bedrukken?

U kunt uw rode emmer ook bestellen met bedrukking, bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf. Daardoor wordt de emmer niet alleen een handig voorwerp maar ook een promotieartikel. Daarnaast kunt u het ook gebruiken als relatiegeschenk. 


Buiten uw logo kunt u de emmer ook laten bedrukken met een leuke tekst of slogan.


De bedrukking kan bestaan uit 1 tot 4 verschillende kleuren. Bovenstaande emmers kunnen worden bedrukt vanaf 100 stuks en de kalveremmer vanaf 600 stuks. Onbedrukt zijn de emmers per stuk te bestellen.


Rode emmer kopen?

Wilt u een rode emmer bestellen? Maak uw keuze uit bovengenoemde artikelen of bezoek onze webshop. Ook voor andere kleuren emmers kunt u bij Emmers-bedrukken.nl terecht. Heeft u vragen of wensen die afwijken van bovenstaande producten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0492-347 440 of stuur een mail naar info@emmers-bedrukken.nl. Wij helpen u graag!
We maken gebruik van cookies