Rode emmer

Rode emmers bedrukken en bestellen

Bekijk ons aanbod of vraag direct een offerte aan!

Bent u op zoek naar een rode emmer? Emmers-bedrukken.nl heeft een breed assortiment aan rode emmers. De emmers zijn verkrijgbaar in verschillende inhoudsmaten en gemaakt van verschillende materialen. Ze zijn onder andere geschikt voor op de (woning)bouw, in de agro- en veesector en voor de schoonmaakbranche. De emmers zijn te bedrukken met uw logo of tekst zodat de emmer een zeer nuttig promotiegeschenk en relatiegeschenk wordt.


Bekijk ons assortiment rode emmers hieronder:

Soorten rode emmers

Rode speelgoed emmer

Speelgoed emmer

Emmers-bedrukken.nl beschikt over diverse rode speelgoed emmers, speciaal voor kinderen. Bestaande uit emmers van 1 tot 2,5 liter. Daarnaast beschikken wij over rode strandemmers, verkrijgbaar in hart-, toren- en kasteelvormen.
Rode 5 liter emmer Pocket

Pocketemmer

De 5 liter emmers, ook wel de pocket-emmers genoemd, zijn handige emmers van klein formaat voor dagelijks gebruik. Ideaal voor kleine schoonmaakdoeleinden in en rondom het huis. De emmers zijn voorzien van een knopbeugel.
Rode huishoudemmer

Huishoudemmer

De huishoudemmers, ook wel de promo-emmers genoemd, zijn handige 10 liter emmers. 10 liter is het gangbare formaat voor een huishoudemmer. De emmers zijn voorzien van een knopbeugel, zijn geschikt voor dagelijks gebruik en ideaal voor huishoudelijke schoonmaak werkzaamheden.
Rode eco emmer

Eco emmer

De eco emmers zijn gemaakt van gerecycled kunststof (polyetheen). Dit zijn stevige emmers welke geliefd zijn als relatiegeschenk in bijvoorbeeld de bouw en bij makelaars. Door de flexibele kunststof wanden en de metalen beugel zijn deze 12 liter emmers gemaakt voor het dagelijks gebruik. De emmers zijn voorzien van een literschaal.
Rode agro emmer

Agro emmer

De agro emmers zijn zeer stevige emmers verkrijgbaar in 12 liter en 22 liter inhoud. Ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik en geliefd in de agrarische-, veesector en paardensport. Door de metalen beugel, het gehard plastic en de verstevigde kruisbodem zijn de emmers geschikt voor het verplaatsen van veevoer of andere zwaardere stoffen.


Daarnaast zijn de emmers voorzien van een liter-, gallon- en quart aanduiding. Op aanvraag kunnen de 12 liter emmers worden voorzien van een deksel.

Rode kalver emmer

Kalver emmer

De kalver emmers zijn net als de agro emmers voorzien van een metalen beugel en gemaakt van gehard kunststof. Hierdoor kunnen ook deze emmers gebruikt worden voor het verplaatsen van zwaardere stoffen. De emmers zijn bestand tegen temperaturen van -20 en leverbaar per 600 stuks,
Rode emmer met Happy Valentijn logo

Rode emmer bedrukken?

U kunt uw rode emmer ook bestellen met bedrukking, bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf. Daardoor wordt de emmer niet alleen een handig voorwerp maar ook een promotieartikel. Daarnaast kunt u het ook gebruiken als relatiegeschenk. 


Buiten uw logo kunt u de emmer ook laten bedrukken met een leuke tekst of slogan.


De bedrukking kan bestaan uit 1 tot 4 verschillende kleuren. Bovenstaande emmers kunnen worden bedrukt vanaf 100 stuks en de kalveremmer vanaf 600 stuks. Onbedrukt zijn de emmers per stuk te bestellen.


Rode emmer kopen?

Wilt u een rode emmer bestellen? Maak uw keuze uit bovengenoemde artikelen of bezoek onze webshop. Ook voor andere kleuren emmers kunt u bij Emmers-bedrukken.nl terecht. Heeft u vragen of wensen die afwijken van bovenstaande producten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0492-347 440 of stuur een mail naar info@emmers-bedrukken.nl. Wij helpen u graag!