12 liter Agro emmers, 12 liter emmer Agro, 12 liter Agro emmer, 12 liter emmer Agro

Voerschep kopen?

Te bedrukken met eigen logo en tekst!

Bent u op zoek naar een voerschep of meelschep? Emmers-bedrukken.nl heeft diverse kleuren voerscheppen in haar assortiment. Deze zijn te bedrukken met uw eigen logo en tekst. Een voerschep is ideaal voor het voeren van uw paard of andere dieren. 

Kenmerken van de voerschep-bekermodel

Onze zeer kwalitatieve voerschep bekermodel is gemaakt van hoogwaardig kunststof en geschikt voor dagelijks gebruik. Werkt u op een manage en moet u dagelijks uw paarden voeren. Dan is deze voerschep onmisbaar. 

 

Een gevulde schep heeft een inhoud van circa 1 kg/ 1,5 liter en u kunt makkelijk afmeten hoeveel voeding u uw paard dagelijks geeft. De voerschep is waterdicht, dus ook te gebruiken gemixt voer met water of andere vloeistoffen. Bekijk alle specificaties hieronder:

 

Model: bekermodel

Inhoud: circa 1 kg (gevuld)  /  1,5 liter

Afmetingen: 140 x 166 x 165 mm (ø breedte x hoogte x ø diepte)

Materiaal: Stevige kunststof (Polypropeen, PP).

Handvat: Stevig kunststof

Kleuren: 20+: antraciet, beige/ivoor, blauw, geel, groen, grijs, lime, oranje, paars, rood, roze, transparant, turquoise, zwart, wit. 

Overige kleuren op aanvraag.


Tip: Bestel de transparante uitvoering, zo kunt u makkelijk zien hoeveel voer er in de schep zit!

Beschikbaar in 20+ kleuren

Stevig handvat

Witte voerschep met logo

Voerschep bedrukken? Ontvang gratis proefdruk!

Het is mogelijk om de schep te laten bedrukken met uw logo of tekst. Zo heeft u een persoonlijk relatiegeschenk of promotieartikel om uit te delen op beurzen en evenementen.

 

De voerschep is te bedrukken vanaf 100 stuks. De bedrukking kan bestaan uit 1 -2 PMS kleuren. Daarnaast kunt u kiezen voor één-, twee- of driezijdige bedrukking.

 

Voordat we het drukproces starten ontvangt u van ons altijd eerst een gratis drukproef. Zo kunt u de kwaliteit van het product en de bedrukking controleren. Bent u tevreden? Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bezorgd word.

 

TIP: Laat de voerschep bedrukken met uw bedrijfslogo, vullen met lekkere en leuke artikelen, zo heeft u een origineel relatiegeschenk. Bekijk voor alle mogelijkheden onze geschenkpakketten pagina.

1 zijde 
bedrukking

Kies 1 van de 3 te bedrukken posities

2 zijden

bedrukking

Twee (bolle) zijkanten  worden bedrukt

3 zijden

bedrukking

De vlakke voorkant en beide zijkanten worden bedrukt

Zoekt u een voerschep schepmodel?

We hebben ook voerscheppen in de vorm van een schep. Klik voor meer info op onderstaande button

Voerschep bestellen?  Bestel direct of vraag een offerte aan!

Wilt u een voerschep bestellen? Onbedrukt bestelt u ze makkelijk en snel in onze webshop. Toch liever een voerschep met bedrukking? Vraag dan direct een offerte aan. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem dan telefonisch contact met ons op via 040-8445516 of stuur een mail naar info@emmers-bedrukken.nl. Wij staan graag voor u klaar!