10 liter emmer, 10 liter emmers, 10 liter emmers met opdruk, 10 liter emmers bedrukken

Grote  emmer (19-22 liter) kopen?

Bekijk ons aanbod of vraag direct een offerte aan!

Onze 20 liter emmer is geschikt voor vrijwel iedere klus. De grote emmer is erg handig voor dagelijks gebruik in en rondom het huis. Ook bedrijven maken gretig gebruik van onze 19 - 22 liter emmers. Denk daarbij aan bouwbedrijven, schoonmaakbedrijven en bedrijven uit de agrarische sector. De emmer is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig materiaal. Bovendien is de emmer gerecycled en daardoor duurzaam van aard. Wel zo vriendelijk voor mens en milieu!

Assortiment 19 - 22 liter emmers

Binnen ons assortiment 19 - 22 liter emmers is er keuze uit meerdere  grote emmers variërend in 19-20-22 liter. We hebben bijvoorbeeld een 20 liter eco emmer, een 20 liter zwaar model emmer, een 22 liter Agro emmer of een 19 liter autowas emmer. Elke emmer heeft zijn eigen toepassingen en karaktestieken.
20 liter emmer eco grijs

20 liter 

Eco emmer

 • Stevige bouwemmer
 • Gerecycled kunststof
 • Zwart / grijs
 • Bedrukt (1-4  kleuren) vanaf 100 stuks
20 liter emmer zwaar model grijs

20 liter 

Zwaar Model

 • Zeer stevige bouwemmer
 • Gerecycled kunststof
 • Zwart / grijs
 • Bedrukt (1 kleur) vanaf 100 stuks
22 liter emmer agro groen

22 liter

Agro emmer

 • Zeer stevig model
 • 20+ kleuren!
 • Bedrukt (1 kleur) vanaf 100 stuks

19 liter 

Autowas emmer

 • Zeer stevig model
 • Diverse kleuren
 • grit guard anti-vuilrooster + 100% waterdichte schroefdeksel (optioneel)
 • Bedrukt (1 kleur) vanaf 144 stuks
20 liter emmer met bedrukking

Grote emmers bedrukken? Ontvang een gratis proefdruk!

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van emmers. Wanneer u bij ons grote emmers koopt dan kunt u ervoor kiezen om de emmers te laten bedrukken met uw logo. Liever iets anders op uw emmers zoals een leuke tekst of slogan? Ook dat is geen enkel probleem!

 

Bedrukte emmers zorgen ervoor dat ze een zeer handig product worden om te gebruiken binnen uw bedrijf. Bedrukte emmers kunnen ook prima fungeren als promotieartikelen voor uw medewerkers of tijdens beurzen.  

 

Voordat uw emmers worden bedrukt, ontvangt u een gratis digitale proefdruk. Wanneer we uw akkoord hebben ontvangen, bedrukken we de rest van de emmers. Zo bent u ervan verzekerd dat u de producten krijgt die u wilt.

 

De grote emmers worden hoogwaardig bedrukt in één kleur en bij een bestelling vanaf 100 stuks.

emmer bier geschenkpakket

Ben origineel met het emmer geschenkpakket
 

Zoekt u een origineel relatiegeschenk voor uw relaties, klanten en medewerkers? Dan is een emmer geschenkpakket een origineel idee. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment aan relatie- en geschenkpakketten. De emmers kunnen naar wens worden bedrukt. De geschenkpakketten vullen wij verder aan met diverse artikelen en lekkernijen. We verpakken ze keurig en verzorgen de verzending.
 

20 liter emmer met deksel

Erg handig is onze 20 liter emmer met deksel. Daarnaast leveren wij plastic emmers met deksel in andere soorten en maten. U kunt kiezen tussen ronde, ovale en vierkante emmers met deksel. Onze emmers met deksel zijn eenvoudig in elkaar te schuiven. Na gebruik maakt u ze eenvoudig schoon, doordat ze zijn gemaakt van glad kunststof. Dat maakt de emmers zeer geschikt voor het opslaan en vervoeren van vloeistoffen.

 

Nieuwsgierig welke emmers met deksel wij naast de 20 liter emmer met deksel hebben? Navigeer dan naar ons volledige assortiment emmers met deksel

19-20-22 liter emmer bestellen?

Wilt u grote 19 - 20 -22 liter emmers bestellen, vraag dan een offerte bij ons aan en klik op onderstaande knop ‘Offerte aanvragen’.  

Op zoek naar een ander formaat emmer, bekijk dan ons complete emmer assortiment? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0492-347440 of stuur een e-mail naar info@emmers-bedrukken.nl.