Oranje emmer

Oranje emmer bestellen?

Te bedrukken met eigen logo of tekst!

Bent u op zoek naar een oranje emmer? Emmers-bedrukken heeft een ruim assortiment oranje emmers. Oranje is de kleur van Nederland. De emmers zijn een leuk artikel voor oranje activiteiten tijdens Koningsdag of het NK en WK voetbal. Laat de emmers bedrukken met uw eigen logo en tekst en gebruik de emmer als promotieartikel tijdens de oranje activiteiten. 

Assortiment oranje emmers

Oranje emmer eco

Eco emmer

De oranje eco emmer is gemaakt van gerecycled kunststof (polyetheen) en heeft een inhoud van 12 liter. De emmer is voorzien van een metalen beugel, omgebogen oren en een literscala. Hierdoor is de emmer geschikt voor het dragen van zwaar materiaal en kunt u de inhoud precies afmeten.
Oranje emmer agro

Agro emmer

De oranje agro emmer wordt voornamelijk gebruikt in de paardensport en agrarische sector. De emmer heeft een inhoud van 12 liter en beschikt over een stevige kruisbodem en literscala, gallon- en quart aanduiding. De emmer is geschikt voor het dragen van zwaarder materiaal en u kunt de inhoud precies afmeten.
Oranje Kalver emmer

Kalver emmer

De kalver emmer is een stevige 12 liter emmer. Levering per 600 stuks. De emmer is bestand tegen temperaturen van -20 en beschikt over een metalen beugel, kruisbodem en literscala. De emmer is geschikt voor intensief gebruik en het dragen van zware materialen of gereedschappen.
Oranje groot formaat emmer

Groot formaat emmer

Naast de standaard 10 en 12 liter emmers leveren wij ook groot formaat emmers, zoals de 22 liter emmers. Deze emmers worden onder andere gebruikt in de bouw, veehouderij en de agrarische sector. De emmers zijn voorzien van verstevigde bodem en wanden, hierdoor zijn ze geschikt voor intensief gebruik en het dragen van zwaar gereedschap en materiaal.
Oranje emmer met logo

Oranje emmer laten bedrukken?

Wilt u de oranje emmer laten bedrukken? U kunt bij emmers-bedrukken.nl de emmer bedrukken in 1 tot 4 kleuren met uw eigen logo of tekst. Gebruik de emmer als promotieartikel tijdens Koningsdag of andere Nederlandse feestdagen.


Het bedrukken van de emmers is mogelijk vanaf de 100 stuks. Onbedrukte emmers zijn per stuk verkrijgbaar.

Oranje emmer met deksel

Wilt u de emmers gebruiken om materiaal of goederen op te slaan? Dan is een oranje emmer met deksel de uitkomst. De deksel zorgt ervoor dat de emmer spatwaterdicht is.

Oranje emmer kopen?

Wilt u een oranje emmer bestellen? Bekijk dan onze webshop en bestel direct online. Naast oranje emmers beschikt emmers-bedrukken.nl over een ruim assortiment andere gekleurde emmers. Heeft u vragen over onze producten of afwijkende wensen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0492-347 440 of stuur een mail naar info@emmers-bedrukken.nl. Wij staan graag voor u klaar.