speenemmer met oranje deksel

Speenemmer kopen?

Met of zonder bedrukking, bekijk ons aanbod of vraag direct een offerte aan!

Bent u op zoek naar een speenemmer? Wij hebben diverse kleuren speenemmers in ons assortiment. Deze speenemmers hebben allemaal een inhoud van 10 liter en zijn ideaal voor het voeren van kalveren: daarom worden ze ook wel kalveremmers genoemd.


U kunt de emmers bij ons laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo, foto of tekst. Vraag direct een offerte aan of lees hieronder meer over ons assortiment drinkemmers.

Speenemmer doorzichtig

Eigenschappen speenemmer

De emmers met speen hebben een inhoud van 10 liter en zijn vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, waardoor ze een lange levensduur hebben.


Door het uitneembaar terugslagklepje bij de ventielbehuizing kunt u de emmer bovendien gemakkelijk schoonspuiten met een tuinslang. Wilt u de emmer grondig reinigen? Dan kunt u het ventiel losmaken en deze apart schoonmaken. Zo weet u zeker dat er geen melkresten achterblijven.


De emmer is te bestellen met een deksel in uw eigen gewenste kleur. Handig voor het beschermen van de inhoud tegen vuil. Daarnaast zorgt de stevige metalen beugel ervoor dat u de emmer gemakkelijk kan dragen en de kalveren uit de hand kan voeren.

Voordelen speenemmer

Het voederen door middel van drinkemmers heeft diverse voordelen:

  • Het stimuleert de natuurlijke manier van voederen van een kalf (zuigreflex)
  • Tijdens het individueel voederen van een kalf kunt u de drinkbehoefte in de gaten houden
  • Het terugslagklepje zorgt voor een langzame melkstroom, dit is goed voor de vertering
  • U kunt de speen altijd in de goede drinkpositie houden
  • De emmers zijn makkelijk schoon te maken
  • De emmers zijn makkelijk te dragen door middel van de metalen beugel
  • Verkrijgbaar met deksel voor bescherming van de inhoud
Speenemmer met logo

Speenemmer bedrukken?

U kunt onze speenemmers laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Dit is al mogelijk vanaf de 100 stuks. Zo kunt u van uw speenemmer een promotieartikel maken. Deel de speenemmers uit op beurzen en evenementen, of u gebruikt het als souvenir op uw kinderboerderij.

Speenemmer bestellen?

Wilt u een speenemmer bestellen? Vraag dan een offerte aan bij Emmers-bedrukken.nl.

 

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact op door een mail te sturen naar info@emmers-bedrukken.nl of bel ons op 0492-347 440.

 

Wij staan graag voor u klaar!