We maken gebruik van cookies

Privacyverklaring Emmers-bedrukken.nl



Deze site is valt onder het recht en de regels van Nederland en wordt gehost vanuit Nederland. Deze site is eigendom van en wordt onderhouden door emmers-bedrukken.nl onderdeel van Comee, en alle vragen m.b.t. privacy moeten in eerste instantie gericht worden aan info@emmers-bedrukken.nl.
 Houd er rekening mee, dat wij gegevens voor een minimum periode, zoals aangegeven in het wet van ons land. Elke vorm van privacygevoelige informatie dat getoond wordt op publieke gedeelten van deze site, kunnen op schriftelijke verzoek gericht aan het onderstaand adres worden verwijderd.


Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele privacybeleid vind je op www.emmers-bedrukken.nl. Wij raden je aan om dit privacybeleid regelmatig te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Je ziet hier altijd de laatste datum van wijziging.


Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 24 mei 2018.


Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?

Emmers-bedrukken.nl in onderdeel van Comee gevestigd aan de Landvoort 13, 5706 HE Helmond is de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.


Wanneer is dit privacybeleid van toepassing?

Dit privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die emmers-bedrukken.nl verwerkt van iedereen die weleens contact heeft (gehad) met emmers-bedrukken.nl, zoals onze bezoekers, klanten en zakelijke contactpersonen. Onder emmers-bedrukken.nl is mede begrepen de onderstaande websites en applicaties:

• Emmers-bedrukken.nl

• Shop.emmers-bedrukken.nl

• Comee.nl


Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot jou als individu. Denk maar aan jouw naam, telefoonnummer, adres of e-mailadres. Maar ook gegevens zoals je IP-adres of emmers-bedrukken.nl klantnummer zijn persoonsgegevens. En andere gegevens die uniek zijn voor jou, zoals je emmers-bedrukken.nl bestelgeschiedenis of surfgedrag.

Bij het gebruik van onze diensten en websites laat je bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij verwerken niet altijd alle onderstaande gegevens. Dat is namelijk afhankelijk van welke diensten en functionaliteiten op onze websites jij kiest te gebruiken.

Afhankelijk van de diensten en functionaliteiten die je op onze websites gebruikt, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van jou verwerken:

• naam

• bedrijfsgegevens

• NAW-gegevens

• e-mailadres

• telefoonnummer

• functie

• geslacht

• betaalgegevens, zoals IBAN

• informatie die je zelf invult in een open veld, zoals een forumpost of een bericht in het contactformulier

• technische meetgegevens van de apparatuur zoals IP-adres, MAC-adres, identifiers in cookies en jouw surfgedrag op onze websites.


Doeleinden

Wij verwerken bovenstaande gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden (mede afhankelijk van welke diensten of functionaliteiten jij gebruikt):

• om jou de mogelijkheid te bieden artikelen te bestellen via onze websites en gebruik te maken van alle functionaliteiten en diensten op de websites.

• om jouw bestelling te verwerken en je te informeren over het verloop daarvan.

• om met jou te communiceren door middel van het verzenden van elektronische nieuwsbrieven en/of post.

• om jou gepersonaliseerde advertenties en content aan te bieden op de verschillende websites van de Emmers-bedrukken.nl (zie ook het kopje Wanneer is dit privacybeleid van toepassing?).

• om jou nieuwsbrieven te versturen

• om jouw gegevens te verwerken voor mogelijke deelname aan acties, zodat we je kunnen bereiken wanneer je iets gewonnen hebt en onze dienstverlening te kunnen verbeteren.

• om jouw vragen te beantwoorden of jouw klachten te behandelen via social media, e-mail, per post of telefonisch.

• om onze websites te verbeteren.


Bewaartermijn

Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk is. Dat wil zeggen dat wij de gegevens bewaren zolang dat nodig is om de door jouw gevraagde dienst te leveren. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht.



Cookies & Sessies voor data verzameling


Deze website maakt gebruik van cookies om identificeerbaar gegevens op een systeem te bewaren. Deze gegevens bevatten o.a. informatie over het type browser of de taalinstellingen van een browser. Persoonlijke informatie die opgeslagen kan worden in een cookie is alleen beschikbaar voor een periode die u zelf aangeeft. Het is mogelijk je browser zo te configureren dat het aanmaken van cookies voorkomen wordt.



Met wie worden jouw gegevens gedeeld?


Ondanks we geen informatie aan derden verkopen, geven wij wel informatie door aan andere partijen om een beter service te kunnen verlenen.

Logistieke partners


We werken samen met verschillende logistieke partners, zoals PostNL en DHL. Onze logistieke partners krijgen van ons jouw naam en bezorgadres. Deze informatie hebben ze nodig om jouw pakketje op het door jou gekozen adres af te leveren.

Andere externe dienstverleners


Wij schakelen ook andere externe dienstverleners in om te helpen met verschillende dingen. Soms hebben zij daar ook persoonsgegevens voor nodig. Wij delen alleen de gegevens die noodzakelijk zijn voor de opdracht die de externe dienstverlener voor ons uitvoert. We verkopen je gegevens niet aan deze dienstverleners of andere derde partijen. En met alle externe dienstverleners sluiten wij overeenkomsten waarin wij afspreken wat ze met de gegevens mogen doen.

Het type werkzaamheden dat onze externe dienstverleners voor ons uitvoeren zijn:

• het ondersteunen bij het leveren van onze digitale diensten zoals de hosting, onderhoud en ondersteuning van onze websites en applicaties;

• het ondersteunen bij onze advertentie- en marketingcampagnes;

• het ondersteunen bij het doen van klantonderzoek en het verkrijgen van ratings- en reviews;

• het leveren van financiële diensten, zoals betaaldiensten, incassobureaus en kredietinformatiebureaus.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de privacyverklaring van deze website, voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw gegevens omgaan.


Betaalsystemen


Onze online betaalsystemen maken op een veilige manier gebruik van een SSL en alle betalingen gaan via onze payment provider Mollie. De betalingen worden on site afgehandeld.

On site betalingen worden verricht op een beveiligde gedeelte van onze website. Dit gedeelte wordt beveiligd en gecontroleerd door onze payment provider en alle verzamelde data tijdens uw aankoop zal veilig bewaard worden. De volgende data zal tijdens je aankoop worden opgeslagen:
Lijst data: (Bedrijfs) naam & adres, contactgegevens zoals telefoonummer en email, IBAN.

Ben je bezorgd, neem dan contact op, i.v.m. je orders, via ons telefoonnummer: +31(0)492-347440.

Bezwaren


Heb je informatie nodig of ben je overtuigd dat er een fout is gemaakt binnen dit document, dat kan je contact opnemen via info@emmers-bedrukken.nl of een brief sturen naar Emmers-bedrukken.nl, Landvoort 13, 5706 HE Helmond.

We gaan zeer serieus om met je privacy en verkopen of gebruiken jouw gegevens niet in een manier dat gezien kan worden als ongepast zowel ethisch als in de wetgeving.


Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.


Lees meer:

Algemene voorwaarden