Zalmkleurige emmer

Zalmkleurige emmers kopen?

Te bedrukken met uw eigen logo of tekst!

Bent u opzoek naar zalmkleurige emmers? Emmers-bedrukken heeft stevige emmers van hoogwaardige kwaliteit. De emmers worden voornamelijk gebruikt in de agrarische- en bouwsector, maar ze zijn ook geschikt als leuke huishoudemmer. Daarnaast kunt u de emmer gebruiken als relatiegeschenk of promotiemateriaal door deze te laten bedrukken met uw eigen logo of tekst.
Zalmkleurige emmer agro

Zalmkleurige Agro emmer

De zalmkleurige Agro emmer is een stevige emmer gemaakt van het harde kunststof Polypropyleen. Hierdoor kan de emmer wel tegen een stootje en is deze intensief te gebruiken in de bouw. Daarnaast beschikt de emmer over een stevige kruisbodem en metalen handvat. Daardoor is de emmer ook geschikt voor het dragen van zwaarder materiaal of gereedschap. 


De emmers zijn voorzien van een literscala. Hierdoor kunt u de juiste hoeveelheid vloeistoffen makkelijk afmeten. De opstaande randen van de kruisbodem zorgen ervoor dat u meer grip heeft bij het vastpakken van de onderkant van de emmer. Hierdoor kunt u vloeistoffen makkelijker uitschenken. 


Emmers met logo

Emmer laten bedrukken

Laat uw zalmkleurige emmer bedrukken met uw eigen logo of tekst. Zo lopen uw medewerkers tijdens het werk reclame voor uw bedrijf, daarnaast kunt u de emmers gebruiken als promotiemateriaal op beurzen en evenementen. 


Het bedrukken van de emmers is al mogelijk vanaf de 100 stuks. De bedrukking kan bestaan uit 1 tot 4 kleuren. Onbedrukte emmers zijn per stuk te bestellen in onze webshop.

Emmer als geschenkpakket

Emmer als geschenkpakket

Combineer het laten bedrukken van uw emmer met het samenstellen van een geschenkpakket. Wij vullen graag voor u de emmer met leuke en lekkere producten. De gevulde emmer verpakken wij in cellofaan. 


Zo heeft u een origineel geschenkpakket om uit te delen aan uw personeel, klanten en relaties. 

Emmer met draaideksel

Emmer met deksel

Wilt u de inhoud van de emmer beschermen? De agro emmers van Emmers-bedrukken zijn te bestellen met een deksel. De draaideksel zorgt ervoor dat de emmer spatwaterdicht is. De deksel is in de kleur van de emmer te bestellen, maar natuurlijk kunt u ook kleuren combineren. Neem hiervoor contact met ons op.

Zalmkleurige emmer bestellen?

Wilt u een zalmkleurige emmer kopen? Bestel uw product dan makkelijk in onze webshop. Natuurlijk kunt u ook voor andere kleuren emmers bij ons terecht. Heeft u afwijkende wensen of vragen over onze producten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0492-347 440 of stuur een mail naar info@emmers-bedrukken.nl. Wij staan graag voor u klaar!