Turquoise emmer

Turquoise emmer laten bedrukken?

Bekijk de mogelijkheden hieronder of vraag direct een offerte aan!

Bent u opzoek naar een turquoise emmer? Bestel gemakkelijk online bij Emmers-bedrukken.nl. Laat de opvallende emmer bedrukken met uw eigen logo of tekst en gebruik de emmer als promotiemateriaal of relatiegeschenk.
Turquoise emmer agro

Turquoise Agro emmer

De turquoise agro emmer is een kwalitatieve emmer geschikt voor dagelijks intensief gebruik. De verstevigde kruisbodem en metalen beugel zorgen ervoor dat de emmer geschikt is voor het zwaardere werk. De stevigheid is te danken aan het harde kunststof Polypropeen.


De emmer is ideaal te gebruiken in de agrarische- en bouwsector. Handig voor het dragen van gereedschap of veevoeder. Daarnaast is de emmer ook geschikt voor dagelijkse huishoud- en tuinklussen. 


De emmer heeft een inhoud van 12 liter en is voorzien van een literscala, gallon- en quart aanduiding. Zo kunt u met deze emmer vloeistoffen afmeten op de juiste hoeveelheid. De opstaande randen van de kruisbodem zorgen ervoor dat u meer grip heeft voor bij het vastpakken van de onderkant. Hierdoor kunt u gemakkelijk de inhoud van de emmer leeggieten.


De emmer heeft een glanzende afwerking, waardoor de turquoise kleur helemaal tot zijn recht komt.


Deze emmer is ook verkrijgbaar in een 22 liter uitvoering.

Emmer als geschenkpakket

Turquoise emmer bedrukken

De turquoise emmer is te bedrukken met uw eigen logo of tekst. Zo lopen uw medewerkers gratis reclame op bouwwerven of andere projecten. Daarnaast kunt u de bedrukte emmers ook gebruiken als promotieartikel op beurzen of open dagen.


Laat de emmer vullen met leuke en/of lekkere artikelen en geef de emmers als origineel relatiegeschenk aan uw klanten of leveranciers.


De tekst of het logo is te bedrukken in 1 tot 4 kleuren en kan al vanaf de 100 stuks.

Emmer met draaideksel

Emmer met deksel

Wilt u de inhoud van de emmer beschermen? De 12 liter agro emmers zijn te bestellen met deksels. Door de deksel aan te draaien wordt de emmer spatwaterdicht. De deksel is beschikbaar in dezelfde kleur als de emmer, daarnaast kunt u ook kiezen voor een andere kleur deksel.

Turquoise emmer kopen?

Wilt u turquoise emmers bestellen, bedrukt of onbedrukt? Bestel deze makkelijk in onze webshop. U kunt ook een offerte aanvragen. Voor andere kleuren bekijkt u onze gekleurde emmer pagina. Voor overige vragen of afwijkende wensen kunt u telefonisch contact opnemen via 0492-347 440 of stuur een mail naar info@emmers-bedrukken.nl. Wij helpen u graag verder!