Paarse emmer

Paarse emmer bestellen?

Bestel direct online of vraag een offerte aan!

Bent u opzoek naar een opvallende emmer? Dan is een paarse emmer iets voor u. Onze stevige emmers zijn geschikt voor in huishouden, de agrarische- of bouwsector. Laat de emmer bedrukken met uw logo of tekst en gebruik hem als promotiemateriaal of relatiegeschenk. Vraag direct een offerte aan of bekijk de mogelijkheden hieronder.
Paarse emmer agro

Agro emmer

De agro emmer is een stevige 12 liter emmer voorzien van een kruisbodem en metalen beugel met gebogen oren. Daarnaast heeft de emmer een literschaal, gallon- en quart aanduiding. De emmer heeft een mooie glanzende kleur en is geschikt voor dagelijks intensief gebruik. Ook verkrijgbaar in groter formaat van 22 liter.
Paarse emmer kalver

Kalver emmer

Ook de 12 liter kalver emmer is voorzien van stevige wanden en een kruisbodem. Daarnaast heeft deze emmer ook een literscala en metalen knopbeugel. De emmer is bestand tegen temperaturen van -20 graden Celsius en dus ideaal te gebruiken op koude werkplekken.
Paarse emmer

Paarse emmer laten bedrukken

Wilt u de emmer gebruiken als promotiemateriaal of relatiegeschenk? Laat deze dan door ons bedrukken met uw eigen logo. Daarnaast kunt u ze ook laten bedrukken met leuke teksten of slogans.


De bedrukking is mogelijk in 1 tot 4 kleuren en kan al vanaf de 100 stuks. De kalveremmers zijn te bedrukken in oplages vanaf 600 stuks. De onbedrukte emmers zijn per stuk te bestellen. 

Paarse emmer kopen?

Wilt u een paarse emmer bestellen? Koop deze makkelijk in onze webshop of vraag een offerte aan. Liever een andere kleur? Bekijk dan onze andere kleuren emmers. Heeft u vragen over bovenstaande producten of afwijkende wensen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0492-347 440 of stuur een mail naar info@emmers-bedrukken.nl. Wij helpen u graag!