Lime groene emmer

Lime groene emmers bestellen?

Te bedrukken met eigen logo of tekst! Vraag een offerte aan of kijk hieronder voor meer informatie!

Bent u opzoek naar een opvallende emmer? Dan zijn de lime groene emmers van Emmers-bedrukken iets voor u. Onze stevige emmers zijn geschikt voor dagelijks intensief gebruik. De emmers worden daardoor ook veel gebruikt in de agrarische- en bouwsector. Daarnaast zijn ze ook geschikt als huishoudemmer. Maak uw emmer uniek of gebruik hem als promotiemateriaal door deze te laten bedrukken met uw eigen logo of tekst.

Assortiment lime groene emmers

Lime groene speelgoed emmer

Speelgoed emmer

Speelgoed emmers hebben een inhoud van 1,5 tot 2,5 liter en zijn beschikbaar in verschillende soorten. Voor op het strand of in de zandbak hebben wij emmers in de vormen van een toren of een kasteel. Voor waterspellen hebben wij een handige emmer met schenktuit.
Lime groene emmer eco

Eco emmer

De eco emmer is een duurzame emmer gemaakt van gerecylced kunstof (polyetheen) en heeft een inhoud van 12 liter. Ook al is de emmer van gerecycled materiaal gemaakt, aan stevigheid ontbreekt er niets. Door de metalen beugel en omgebogen oren is de emmer geschikt voor het dragen van zwaarder materiaal of gereedschap.
Lime groene emmer kalver

Kalver emmer

De kalver emmer is een robuuste 12 liter emmer. De emmer is bestand tegen temperaturen van -20. Daardoor is de emmer geschikt om te gebruiken op koele werkplekken. Daarnaast is de emmer voorzien van een stevige kruisbodem, metalen beugel en een literscala. Dit maakt de emmer geschikt voor dagelijks intensief gebruik.
Lime groene emmer agro

Agro emmer

De Agro emmer is gemaakt van het harde kunststof Polypropyleen. Daardoor is de emmer geschikt voor intensief gebruik in de agrarische- of bouwsector. De emmer heeft stevige kruisbodem en beschikt over een metalen draagbeugel. Zo kunt u onbezorgd zwaar materiaal of gereedschap dragen. Daarnaast is ook deze emmer voorzien van een handige literscala voor het precies afmeten van vloeistoffen.

Emmer laten bedrukken

Maak de lime groene emmer nog opvallender met uw eigen logo of tekst. Hierdoor maken uw medewerkers gratis reclame voor uw bedrijf op bouwwerven of andere projecten. U kunt de emmer ook gebruiken als promotiemateriaal op evenementen en beurzen.


U kunt de emmers al laten bedrukken vanaf de 100 stuks. De kalver emmer is te bedrukken vanaf de 600 stuks. De bedrukking is mogelijk in 1 tot 4 kleuren. Onbedrukte emmers besteld u makkelijk in onze webshop. 


Maak van uw emmer een relatiegeschenk, wij bedrukken de emmer en vullen deze met leuke en lekkere artikelen. Daarnaast verpakken wij de emmer in cellofaan. Hierdoor heeft u een origineel relatiegeschenk voor uw personeel, klanten en relaties. 

Groene emmer met deksel

Emmer met deksel

Wilt u de emmer kunnen afdichten? Verschillende emmers van Emmers-bedrukken zijn te bestellen met een deksel. De draaideksel zorgt ervoor dat de emmer spatwaterdicht is. De deksel is in de kleur van de emmer te bestellen, maar u kunt natuurlijk ook afwijkende kleuren bestellen. Neem hiervoor contact met ons op, dan kijken wij graag met u naar de mogelijkheden.

Lime groene emmers kopen?

Wilt u lime groene emmers bestellen? Bestel uw product dan makkelijk in onze webshop. Emmers-bedrukken heeft ook een breed aanbod aan andere kleuren emmers. Heeft u vragen over onze producten of afwijkende wensen? Stuur dan een mail naar info@emmers-bedrukken.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0492-347 440. Wij staan graag voor u klaar!