Grijze emmer

Grijze emmer laten bedrukken?

Bestel uw grijze direct online of vraag een offerte aan!

Bent u op zoek naar een grijze emmer voor in het huishouden, agrarische- of bouwsector? Emmers-bedrukken.nl heeft een ruim assortiment aan grijze emmers in verschillende soorten en maten. U kunt onze emmers laten bedrukken met uw eigen logo of tekst en gebruiken als promotiemateriaal of relatiegeschenk. Bekijk de mogelijkheden hieronder of vraag direct een offerte aan.

Soorten grijze emmers

Grijze emmer eco

Eco emmer

De grijze eco emmer heeft een inhoud van 12 liter en 20 liter en is voorzien van een literscala. De duurzame emmer is gemaakt van gerecycled kunststof (polyetheen) en heeft een ringbodem die zorgt voor extra stevigheid. Door het materiaal is de emmer flexibeler dan andere emmers. Daarnaast heeft de emmer een matte uitstraling.
Grijze emmer agro

Agro emmers

De grijze agro emmer heeft veel weg van de eco emmer. Echter is het een harde kunststof emmer wat zorgt voor extra stevigheid maar is hierdoor minder flexibel dan de eco emmer. De emmer is voorzien van een glanzende kleur. Daarnaast beschikt de emmer over een literscala/gallon-/quart aanduiding, verstevigde kruisbodem en een sterke metalen beugel met omgebogen oren. De Agro emmer is verkrijgbaar in 12 liter en 22 liter.
Grijze zwaar model emmer

Zwaar model emmer

De zwaar model emmer oftewel bouwemmer is een emmer voor het echte zware werk. De emmer heeft een verstevigde wand en bodem, daarnaast is hij voorzien van een literscala en metalen beugel. Hierdoor is de emmer geschikt voor intensief industrieel gebruik. Door de opstaande rand van de bodem heeft u meer grip bij het vasthouden van de emmer aan de onderkant. De emmer heeft een inhoud van 12 liter en 20 liter.
Grijze kalver emmer

Kalver emmer

De grijze kalver emmer is voorzien van stevige zijwanden en kruisbodem, daarnaast heeft hij een metalen beugel, literscala en een inhoud van 12 liter. Hij is gemaakt van kunststof (polyetheen) en is bestand tegen temperaturen van -20 graden Celsius.
Grijze groot formaat emmer

Groot formaat emmer

Naast de standaard 12 liter emmers hebben wij ook groot formaat emmers van 20 liter en 22 liter. Deze emmers worden voornamelijk gebruikt in de woning-, water- en wegenbouw, daarnaast ook in de agrarische sector. De emmers zijn ideaal voor het vervoeren van grote hoeveelheden materiaal of vloeistoffen.
Grijze emmer met logo

Grijze emmer laten bedrukken

U kunt de grijze emmers laten bedrukken met uw eigen logo. Zo kunt u de emmers gebruiken als promotiemateriaal of relatiegeschenk. Daarnaast kunt u ook leuke teksten of slogans op de emmers laten bedrukken.


De emmers zijn te bedrukken in 1 tot 4 kleuren en kan al vanaf de 100 stuks. De kalver emmer is te bedrukken per 600 stuks. Onbedrukte emmers zijn per stuk te bestellen.

Grijze emmer kopen?

Wilt u een grijze emmer kopen? Bestel hem gemakkelijk in onze webshop of vraag een offerte aan. Toch een andere kleur emmer? Bekijk dan onze gekleurde emmers pagina. Heeft u vragen of afwijkende wensen van bovenstaande producten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0492-347 440 of stuur een mail naar info@emmers-bedrukken.nl. Wij helpen u graag verder!