Page content

Carnaval emmers: Wai springen er uit mi ons ge-emmer

Carnaval emmers: Wai springen er uit mi ons ge-emmer

Veel toepassingen zijn te bedenken waarbij emmers worden gebruikt. In de bouw, op boerderijen, op het strand, voor de schoonmaak, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.  Maar emmers en carnaval is niet een combinatie waar we een-twee-drie aan zouden denken. Totdat we een telefoontje krijgen van een groep vrienden die aan de carnavalsoptocht in Mierlo-Hout en Helmond gingen deelnemen.

 

Carnavalsoptocht in Helmond

Elk jaar vinden twee grote carnavalsoptochten plaats in Helmond. Op zaterdag organiseert Carnavalsvereniging Houtse Kluppels op de optocht in Mierlo-Hout, Helmond. “Net niet de grootste, zeker de Gezelligste van het zuiden”. De dag daarna, op zondag vindt in Helmond “de Grootste Optocht van het Zuiden” plaats. Deze wordt georganiseerd door de Keiebeijters. Het thema voor 2018 was Wai zing’r ôk wir..!

 

Wai springen er uit mi ons ge-emmer

Wai springen er uit mi ons ge-emmer

De vriendengroep had ons benaderd met de vraag of wij diverse formaten en kleuren emmers konden leveren. Zowel kleine speelgoedemmertjes van 1-2 liter, 5 liter emmers, 10 liter huishoudemmers en 12 liter bouwemmers, in diverse kleuren.

Het thema van de vriendengroep was “Wai springen er uit mi ons ge-emmer”. Met deze creatie wonnen ze de 3e prijs bij de optocht in Mierlo-Hout en de 5e prijs kleine groep bij de Helmondse optocht. Met dat ge-emmer hebben ze een mooie plek bereikt.

Wai springen er uit mi ons ge-emmer tijdens Carnavalsoptocht Helmond 2018

Comment Section

0 reacties op “Carnaval emmers: Wai springen er uit mi ons ge-emmer

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.