02 februari 2022 
1 min. leestijd

Carnavalsvereniging De Dolle Instuivers borrelpakket

Carnavalsvereniging De Dolle Instuivers borrelpakket

Het is het jubileumjaar voor carnavalsvereniging De Dolle Instuivers. Ze bestaan 66 jaar en jubileum betekent feest. Ze hadden zich niet kunnen voorstellen dat het organiseren en het vieren van het feest geen vanzelfsprekendheid zou zijn. Maar niets is minder waar. Het jubileumfeest hebben ze moeten verplaatsen naar 8 oktober 2022. En recentelijk hebben ze ook een streep moeten trekken door hun Dolle Avond aan de Rijn. In een ludieke bui hebben ze hun carnaval QRnaval genoemd. Op vertoon van je QR-code mocht je hun Prinsenbal bezoeken.

Maar eigenlijk zijn ze er wel klaar mee!  Carnaval is cultureel erfgoed, en ze willen het Renkums carnaval samen met jou vieren!  Om de moed er in te houden hebben ze met een knipoog een alternatief borrelpakket bedacht. Gezellig samen op de bank in carnavalsstemming komen met een lekker wijntje, een chippie, een frisdrankje en een snoepje.  Extra sfeer bij kaarslicht en een schrobbelèrtje wetende dat er 2 vrijkaarten zijn voor het bijwonen van het zomercarnaval op 25 juni 2022.


Deze lekkernijen zijn verpakt in een door ons bedrukte knalrode De Dolle Instuivers emmer. Voor slechts € 24,95 ben je de trotse bezitter van deze DDI-emmer met inhoud en steun je tevens de vereniging!

Bestel de emmer online via De Dolle Instuivers website,  Let wel, de oplage is beperkt. Dus op = op!!! 

Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee. In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen