15 maart 2022 
0 min. leestijd

De Boer Horsetrucks sponsort SOSO Bixie Events

De Boer Horsetrucks sponsort SOSO Bixie Events

In het weekend van 5 maart 2022 vonden de eerste Bixie wedstrijden plaats in de Green Valley Estate in Deurne. Deze wedstrijden worden georganiseerd door SOSO Bixie Events en zijn speciaal voor kinderen tussen de 4 en 17 jaar om op een leuke en ongedwongen manier kennis te maken met de wedstrijdsport.

De Boer Horsetrucks sponsort deze SOSO Bixie Events al enkele jaren. Zo ook deze keer. Elke deelnemer kreeg aan het einde van de proef een emmer, bedrukt door emmers-bedrukken, als prijs mee naar huis.

Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee. In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen