14 september 2019 
0 min. leestijd

De Bos Makelaardij promotieactie met emmers tijdens Dweildag Zutphen

De Bos Makelaardij promotieactie met emmers tijdens Dweildag Zutphen

De Bos Makelaardij in Zutphen is met het ‘emmerteam’ op pad om tijdens Dweildag emmers uit te delen in het centrum van Zutphen.

Op 14 september vond 17e editie van de Bos Dweildag Zutphen plaats. Een dag met veel muziek en gezelligheid in de stad. De Bos Makelaardij deelde maar liefst 150 emmers en dweilen uit, onder het mom van “als je gaat dweilen heb je op z’n minst een emmer en een dweil nodig”.

Een emmer is een onderscheidend, leuk en blijvend promotiegeschenk dat niet snel vergeten zal worden. Deze promotie actie viel dan ook in goede smaak bij het winkelend publiek.

Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee. In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen