Page content

Emmers met deksel een praktisch geschenk

Emmers met deksel een praktisch geschenk

5-liter-emmers-met-deksel-IML-bedruktOp Thailandblog.nl las ik een column over een emmer voor een monnik. Een plaatselijke monnik uit het Thais dorp in Isaan krijgt van omwonenden en bezoekers een bruine emmer met inhoud. In die emmer zitten alledaagse zaken zoals oploskoffie, thee, noedels en wierookstokjes. Zaken die een monnik hard nodig heeft voor het monnikkenbestaan. Die speciale monnikenemmers met inhoud is te koop bij de plaatselijke Hema. De bruine emmers zijn het goedkoopste dus ook het populairste om weg te geven. De Monnik mompelt. Zou hij er van balen weer een bruine emmer te krijgen? Had hij liever een blauwe gekregen of één met zo’n handige deksel? Daar kun je tenminste ijsblokjes in doen.

 

Van visemmer tot luieremmer

Een emmer is een leuk en praktisch geschenk om weg te geven. Zeker een emmer voorzien van een opdruk. Soms is het beter om te kiezen voor een emmer met deksel. Bijvoorbeeld als een hengelsport speciaalzaak zijn klanten een bruikbaar cadeau wil geven. De visemmer met deksel kunnen sportvissers goed gebruiken voor het dragen van aas en het mengen van grote hoeveelheden groundbait. Of een babywinkel, die bij aankoop van bijvoorbeeld een babybedje een luieremmer cadeau doet. Ook voor de chemische nijverheid, bouwnijverheid en voedingsindustrie zijn de emmers met deksel uitermate geschikt voor opslag en transport van vaste- en vloeibare stoffen.

 

Aanbod emmers met deksel

Het assortiment kunststof emmers met deksel die Emmers-bedrukken.nl kan bedrukken is zeer uitgebreid. Diverse formaten, verschillende vormen zoals rond, ovaal, vierkant of rechthoekig. Of emmers met kunststof of metalen hengsel. Emmers-bedrukken.nl kan u uitgebreid adviseren over de voor u geschikte emmers en over inmould labeling of andere methoden voor het decoreren van uw plastic emmers en deksels. Of als u opzoek bent naar een emmer die hier niet tussen staat, kunt u ook contact opnemen met Emmers-bedrukken.nl.
Op onze website vindt u een deel van het aanbod van kunststof emmers met een deksel.

Comment Section

0 reacties op “Emmers met deksel een praktisch geschenk

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.