Emmers met tekst

Emmers met tekst bestellen?

Vraag een offerte aan of kijk hieronder voor meer informatie!

Wilt u meer zichtbaarheid voor uw bedrijf? Of bent u juist op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau? Denk dan eens aan emmers met tekst of met een bedrijfslogo.

 

Bij Emmers-bedrukken.nl heeft u de keuze uit een ruim assortiment emmers die wij kunnen bedrukken met een logo of tekst naar keuze. In alle mogelijke kleuren en maten. Van 5 liter emmers tot 22 liter emmers, emmers met deksel of juist zonder en zelfs speelgoed emmers behoren tot de mogelijkheid. 


Wij bedrukken de tekst op uw emmer vakkundig, snel en altijd voor de beste prijs. 


Bekijk ons aanbod in de webshop of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 


emmer geschenkpakket

Emmers met tekst: voor bedrijven en particulieren

Of u nu ondernemer bent en een relatiegeschenk zoekt of particulier en op zoek bent naar een gepersonaliseerd cadeau, een emmer met tekst is altijd een goed idee. 


Door emmers met tekst of logo’s te bedrukken, zorgt u voor meer naamsbekendheid van uw bedrijf of geeft u uw relaties een originele verrassing. Handig voor bouw- of schoonmaakbedrijven of voor speciale gelegenheden, zoals een jubileum, kerst of vaderdag. 


Tip: Gaat het om een cadeau? Bekijk dan ook eens onze geschenkpakketten

oranje emmer met tekst

Ons aanbod emmers met tekst

Emmers-bedrukken.nl heeft een groot aanbod kunststof emmers die u kunt bedrukken met tekst of een logo. Het logo of de tekst wordt gedrukt in 1 tot 4 kleuren zeefdruk of met full color IML. Uiteraard ontvangt u vooraf een gratis drukproef, zodat u zeker weet dat u tevreden bent. 


Onze emmers zijn te bestellen in verschillende groottes (literinhoud) en kleuren. Zit uw kleur er niet tussen of wilt u een emmer met een afwijkende maat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen uw emmer namelijk geheel personaliseren. 


Ook gereedschapsbakken, voerscheppen en geschenkemmers met tekst

Naast onze emmers, vindt u in onze webshop ook een groot assortiment gereedschapsbakken en voerscheppen, die ook met tekst bedrukt kunnen worden. Uitermate geschikt voor bedrijven in de bouw of voor boerenbedrijven. 


Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor gevulde geschenkemmers met tekst. Leuk voor ijverige poetsers en tuinders!

Meer weten? Neem contact op

Zoekt u een bedrijf dat emmers bedrukt met tekst of logo’s? Bijvoorbeeld omdat u een gepersonaliseerd cadeau wilt geven of omdat u met uw bedrijf meer naamsbekendheid wilt? Dan bent u bij Emmers-bedrukken.nl aan het juist adres. 


Neem bij vragen gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!