Page content

#klapcoronadewerelduit lanceert 24 maart #koningsklappen in het Oranje

#klapcoronadewerelduit lanceert 24 maart #koningsklappen in het Oranje

De uitbraak van het coronavirus heeft grote impact op onze samenleving. Maar door de crisis ontstaat ook saamhorigheid. Een mooi voorbeeld zijn de initiatiefnemers van #klapcoronadewerelduit. Na het succes van hun klapactie voor alle mensen in de zorg, gaan ze de steden oranje kleuren met hun nieuwe klapactie. Op 24 maart om 20:00 lanceren zij de #koningsklappen op pannen en potten en het liefst in oranje.

De initiatiefnemers van #klapcoronadewerelduit zijn geraakt door hoe Nederland hun klapactie voor de zorg massaal ondersteuning gaf. Naast de angst, het verdriet en de vele slachtoffers die dit coronavirus maakt, zijn ook de koningsspelen/dag, F1, EK, Songfestival en vele theater voorstellingen en concerten geannuleerd, geen oranje kleurende steden dachten zij. Daarom willen zij negatief omzetten naar samen voor elkaar samen voor jou. Aanstaande dinsdag 24 maart lanceren zij om 20:00 de #koningsklappen.  Hiermee doen ze een oproep aan heel Nederland om in het Oranje te klappen op potten en pannen, en onze Oranje emmers zijn daarvoor ook zeer geschikt. Met de klap actie willen ze dit keer vooral denken aan de eenzame ouderen en vele mensen die geraakt zijn door het coronavirus.

Aanmelden voor de #koningsklappen actie kan via Facebook.

 

Zoekt u een Oranje emmer om op te klappen? Met de Oranje 12 liter emmer of de kleine rood/oranje speelgoedemmertjes kunt u heel luid klappen!!

 

Comment Section

2 reacties op “#klapcoronadewerelduit lanceert 24 maart #koningsklappen in het Oranje


Door sanne op 23 maart 2020

Om 20.00 gaan de meeste kinderen naar bed is het niet mogelijk dit soort leuke acties een uurtje eerder te doen?


Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.