Page content

Maatkannen en maatbekers bedrukken

Maatkannen en maatbekers worden in veel bedrijven en huishoudens gebruikt voor het afmeten van de juiste hoeveelheid vloeistof, poeder of vaste materialen. Het zijn daarom handige give aways voor aan klanten en relaties, op evenementen, beurzen en in winkels. Wij leveren maatbekers en maatkannen in diverse formaten en kunnen deze bedrukken met uw logo of tekst in 1-4 kleuren.

Enkele voorbeelden van toepassingen van maatbekers en maatkannen:

  • Keuken en horeca voor gebruik in de keuken voor het afmeten van allerlei ingredi├źnten.
  • Veehouderijen, agrarische- en dierensector voor het afmeten van bijvoorbeeld melkpoeder en veevoer, maar ook voor het voeren van dieren. Daarnaast draagt de maatkan bij aan de juiste concentraties voor stalontsmetting en gewasbescherming.
  • Bouwbedrijven voor het afmeten van de juiste hoeveelheid vloeistof of vaste producten.
  • Verder worden maatkannen ook voor de chemische en medische industrie en diverse andere branches gebruikt voor het afmeten van reinigingsmiddelen en andere vloeistoffen.

De maatbekers zijn in formaat van 200 ml tot en met 1 liter te verkrijgen en de maatkannen van 250 ml tot en met 5 liter. De maatkannen en maatbekers zijn standaard in de kleur transparant verkrijgbaar. Sommige maatbekers zijn ook in de kleuren (transparant) geel, wit en rood verkrijgbaar. Wij bedrukken de maatbekers en maatkannen aan ene zijde uw logo of tekst en aan de andere zijde de ml of literinhoud. Het is ook mogelijk om een eigen productspecifieke maatverdeling aan te brengen.

Meer informatie vindt u op onze website: maatbekers en maatkannen.

Comment Section

0 reacties op “Maatkannen en maatbekers bedrukken

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.