Page content

Relatiegeschenken bedrukken

Als wij voor u relatiegeschenken bedrukken, doen wij dat met passie en plezier. Jaarlijks bedrukken wij een groot assortiment aan emmers en andere relatiegeschenken voor onze klanten.

bedrukte emmers, voerscheppen, gereedschapsbakken

Afhankelijk van het type relatiegeschenk en oppervlakte van het relatiegeschenk bedrukken wij in bijvoorbeeld zeefdruk, IML of tamponprint. De emmers worden vooral middels rondzeefdruk of IML voorzien van het logo van de klant. Bij gereedschapsbakken bedrukken passen we vlakzeefdruk toe. De voerscheppen bedrukken we middels tamponprint. Zo ziet u, bij elke relatiegeschenk past een eigen drukvorm.

Relatiegeschenken bedrukken loont

Relatiegeschenken bedrukken loont, maar vaak zien wij nog dat een relatiegeschenk wordt weggegeven waarop geen logo is bedrukt. Een bekend voorbeeld is de fles wijn die vooral met kerst wordt weggeven. Natuurlijk is de ontvanger erg blij met een fles wijn. De wijn belandt bij de andere wijnen in het wijnrek en na een paar maanden is men vergeten van wie ze de wijn hebben gekregen. Een relatiegeschenk geef je als blijk van dank en/of om onder de aandacht te komen. Liefst zo vaak mogelijk. Een emmer is dan ook een uitstekend voorbeeld van een waardevol relatiegeschenk, want deze voldoet aan diverse criteria:

Criteria van een relatiegeschenk dat loont, ter voorbeeld een emmer:

 1. Het valt op.
 2. Je kan thuis of op het werk gebruiken.
 3. Het wordt bewaard.
 4. Het heeft een lange levensduur.
 5. Het wordt regelmatig gebruikt, waardoor uw naam meer dan eens onder de aandacht komt.
 6. Het kan worden bedrukt met uw logo.

Natuurlijk kan een relatiegeschenk, ter voorbeeld een emmer, niet altijd geschikt zijn:

 1. Als het geschenk niet bij jezelf past.
 2. Als het geschenk niet past bij de relatie die je hebt met de ontvanger.
 3. Het is geen gadget.
 4. Het heeft een groot volume, maar dat kan ook als voordeel worden gezien. Denk maar eens aan de beursbezoekers die met uw emmer (opvallend) rondlopen.

Andere relatiegeschenken bedrukken

Het kan voorkomen dat u niet elk jaar een emmer wilt weggeven als relatiegeschenk, dat snappen wij. Om de zoveel tijd zoekt u wellicht een nieuw relatiegeschenk. Ook deze kunnen wij voor u bedrukken. Wij werken met diverse partners op het gebied van relatiegeschenken samen. Dus geef uw wensen aan ons door en wij gaan voor u aan de slag.

Relatiegeschenken bedrukken goedkoop, snel & goede service

Laat uw relatiegeschenken bedrukken door emmers-bedrukken.nl. Als u een drukopdracht bij ons plaatst, ontvangt u gratis een digitale drukproef ter goedkeuring. Ook behoort het maken van een visual of leveren van een sample tot de mogelijkheid. Met een digitale visual kunt u voorafgaand aan de opdracht, uw klant of beslisser laten zien hoe het relatiegeschenk met het logo eruit komt te zien.

Onze tarieven zijn scherp geprijsd en vanwege de korte lijnen kunnen wij snel schakelen. U heeft bijvoorbeeld één aanspreekpunt en onze drukkerij als ook vele van onze partners zijn in Nederland gevestigd. Wilt u onze producten en service ervaren? Neem gerust contact met ons op, want wij helpen u graag.

  Comment Section

  0 reacties op “Relatiegeschenken bedrukken

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.