Melk witte emmer

Melkwitte emmer kopen?

Bekijk de mogelijkheden hieronder of vraag een offerte aan!

Zoekt u een melkwitte emmer? Bestel deze dan bij emmers-bedrukken.nl. Onze emmers zijn geschikt voor de agrarische- en bouwsector, maar ook voor dagelijks gebruik in het huishouden. Laat de emmer bedrukken met uw logo of tekst en gebruik de emmer als relatiegeschenk of promotiemateriaal.
Melkwitte emmer agro

Melkwitte Agro emmer

De Agro emmer is een stevige 12 liter emmer van hoogwaardige kwaliteit. De emmer is geschikt voor intensief dagelijks gebruik. Dit komt doordat deze gemaakt is van het harde kunststof Polypropyleen en voorzien is van een stevige kruisbodem en metalen beugel.


Daarnaast beschikt de emmer over een literscala, gallon- en quart aanduiding. Handig voor het afmeten van de juiste hoeveelheden vloeistoffen. Door de opstaande randen van de kruisbodem geeft de emmer meer grip bij het vastpakken van de onderkant. Dit is makkelijk voor het uitgieten van vloeistoffen.


Deze emmer is ook verkrijgbaar in een 22 liter uitvoering.

Melkwitte emmer met logo

Melkwitte emmer laten bedrukken

Laat de melkwitte emmer bedrukken met uw bedrijfslogo, zo lopen uw medewerkers gratis reclame tijdens werkzaamheden. Daarnaast kunt u de emmers gebruiken als promotiemateriaal op evenementen en beurzen.


De 12 liter emmers zijn te bedrukken in 1 tot 4 kleuren. De 22 liter variant is in 1 kleur te bedrukken. Dit is al mogelijk vanaf de 100 stuks. Onbedrukte melkwitte emmers zijn per stuk te bestellen in onze webshop.

Witte emmer als geschenkpakket

Geschenkpakket samenstellen

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Laat de emmer bedrukken met uw logo of tekst en vullen met leuke en/of lekkere artikelennaar keuze.


Wij pakken het geheel leuk voor u in. Zodat u de geschenkpakketten zorgeloos kan uitdelen aan uw personeel, klanten en relaties.

Emmer met draaideksel

Emmer met deksel

Wilt u de inhoud van de emmer beschermen of afdekken? Dan kunt u voor een emmer met deksel kiezen. De deksel voor onze Agro emmers zorgt ervoor dat de inhoud van de emmer spatwaterdicht word. 


De deksels zijn te bestellen in dezelfde kleur als de emmer, echter kunt u natuurlijk ook kleuren combineren. Wilt u hierover meer weten? Neem dan contact met ons op. 


Melkwitte emmer bestellen?

Wilt u melkwitte emmers bestellen, bedrukt of onbedrukt? Bestel deze makkelijk in onze webshop. U kunt ook een offerte aanvragen. Heeft u afwijkende wensen of vragen over onze producten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0492-347 440 of stuur een mail naar info@emmers-bedrukken.nl. Wij staan graag voor u klaar!