Page content

over emmers-bedrukken.nl

Emmers-bedrukken.nl bedrukt al sinds 2012 een groot assortiment aan emmers voor tal van bedrijven en organisaties. Van 5 liter tot en met emmers van 20 liter, van 1 kleur bedrukking tot en met full color bedrukking. Met regelmaat voegen wij nieuwe producten of varianten aan ons assortiment toe. Zo bedrukken wij ook kuipen en gereedschapbakken.

Kwaliteit in drukwerk en service

Verder staan wij voor hoge kwaliteit, niet alleen in ons drukwerk maar ook in onze service. Beschikt u bijvoorbeeld niet over het juiste digitale artwork, dan kunnen wij dat voor u ontwerpen. Voordat wij uw logo of tekst op de emmers bedrukken, ontvangt u gratis een digitale drukproef ter goedkeuring. Gedurende het proces houden we u altijd op de hoogte. Tevens bieden wij snelle levering. Dat is mogelijk omdat veel van onze emmers uit voorraad leverbaar zijn en bedrukking in Nederland plaatsvindt.

1 aanspreekpunt

Heeft u een vraag? Wilt u bijvoorbeeld weten welke emmer geschikt is voor uw doeleinden of heeft u de emmers snel nodig? Wij helpen graag. Bij ons heeft u contact met 1 productexpert. En niet tevreden, dan lossen wij het graag voor u op.