22 december 2021 
0 min. leestijd

Timotheos emmeractie 2021

Timotheos emmeractie 2021

Spontane acties kunnen veel opleveren! Dat bleek opnieuw bij de onlangs gehouden emmeractie van StichtingTimotheos. Omdat de Familiedagen in Gorinchem niet door gingen, maar wel alles al geregeld was voor hun inmiddels traditionele emmeractie, besloten ze de emmers via hun website te verkopen.

Maar liefst 1364 emmers werden zaterdag 23 oktober jl. door zo’n 45 enthousiaste vrijwilligers bezorgd bij particulieren en bedrijven door heel Nederland!


 Stichting Timotheos zet zich in om Malawiërs te helpen de armoedespiraal te doorbreken én hen in aanraking brengen met het Evangelie. De sleutel hiertoe is onderwijs. Onderwijs dat ze op eigen scholen aan Malawische kinderen geven, of dat ze financieel haalbaar maken voor hen. Daarnaast traint Timotheos volwassenen in vaardigheden die nodig zijn om in hun levensonderhoud te leren voorzien.


Foto: Stichting Timotheos


Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee. In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen