21 januari 2020 
1 min. leestijd

Voederschaal bedrukt met uw logo, praktisch geschenk voor Agro-, vee- en dierensector

Voederschaal bedrukt met uw logo, praktisch geschenk voor Agro-, vee- en dierensector

Bent u werkzaam in de veesector, agrosector of dierensector en zoekt u een relatiegeschenk, dan is de 5 liter voederschaal bedrukt met uw logo een onderscheidend en praktisch geschenk.

Deze kunststof voerbakken zijn geschikt voor paarden, runderen, schapen, geiten, pluimvee, varkens enzovoorts. De voederschaal is met zijn 312 gram licht in gewicht en daardoor makkelijk mee te nemen.

Product details voederschaal

Deze degelijke voederschaal is van kunststof (PE) en heeft een inhoud van 5 liter. Kenmerken van de voerschaal/voederbak/voerbak/voederschaal zijn:

  • Inhoud: 5 liter
  • Stabiele uitvoering
  • Sterke rand, voor makkelijke grip
  • Verstevigde kruisbodem
  • Materiaal: Kunststof, Polyetheen (PE)
  • Afmeting: 108,5 mm hoog, 317 mm ø bovenzijde
  • Gewicht: 312 gram
  • Maatvoering: liter, gallon en quart inhoud
  • Kleur: licht groen en grijs vanaf 100 stuks, overige kleuren vanaf 500 stuks

Voederschaal bedrukken

De voederschalen kunnen worden bedrukt met uw logo in 1-5 kleuren. Vanaf 100 stuks kan uw eigen opdruk worden aangebracht. Levertijd met bedrukking: circa 3-4 weken.

Wanneer u opzoek bent naar een voederschaal, voerbak, voerschaal, voederbak bedrukt met uw logo, dan bent u bij Emmers-bedrukken aan het goede adres! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of klik hier.

voederschaal met verstevigde kruisbodem

gallon en quart inhoud

liter inhoud

Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee.In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen