14 mei 2016 
1 min. leestijd

AH moestuintje verpotten in 12 liter emmer

AH moestuintje verpotten in 12 liter emmer

AH moestuintje verpotten in 12 liter emmerVeel van de AH Moestuintjes plantjes groeien snel en moeten dan worden verpot. De courgette en watermeloen bijvoorbeeld. Deze moeten worden verpot in een pot van 30 cm. Om deze AH moestuintjes te verpotten kan je heel goed een 12 liter emmer gebruiken. De planten groeien als kool in de emmers.

 

Je eigen emmer moestuin maken?

Nu heb je vaak wel een 12 liter emmer in de garage staan die je hiervoor kan gebruiken. Maar je hebt al snel meerdere emmers nodig, want het blijft vaak niet bij een plantje. Deze emmers kan je kopen bij bijvoorbeeld de bouwmarkt. Maar ook veel bedrijven geven emmers weg als relatiegeschenk. Gaat er iemand in de familie wel eens naar een bouwbeurs of een agrarische beurs, vraag dan of zij een emmer willen meenemen.  Vaak zijn er bedrijven die emmers bedrukt met hun logo als promotiegeschenk op de beurs uitdelen.

Of ken je iemand die werkt bij een woningstichting, tuincentrum, makelaar of in de landbouw, dierenvoeding, zaaizaden of iets dergelijks. Vraag gerust of zij een bedrukte emmer met hun bedrijfsnaam erop en of je er een mag hebben. Zeg maar dat je jouw moestuintjes in hun emmer wilt laten groeien en ze aan iedereen laat zien. Je maakt dan reclame voor ze en dat vinden de bedrijven vast wel leuk.

Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee. In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen