11 maart 2014 
0 min. leestijd

bedrukte emmer als cadeau bij oplevering nieuwbouwwoningen Helmond

bedrukte emmer als cadeau bij oplevering nieuwbouwwoningen Helmond

Een bedrukte emmer van emmers-bedrukken.nl is een origineel en praktisch cadeau bij oplevering nieuwbouwwoningen!”, aldus Bouwfonds Ontwikkeling B.V., Regio Zuid (voortaan BPD).

 

Cadeau bij oplevering nieuwbouwwoningen

BPD is een gebiedsontwikkelaar die zich inzet voor het verwezenlijken van leefomgevingen die zelf ook leven. BPD ontwikkelt nieuwbouwwoningen in Nederland, Frankrijk en Duitsland. BPD was het voormalige Bouwfonds.

Op tal van locaties in Nederland is BPD actief. Zo ook in Helmond. Bij de oplevering van de laatste zestig woningen in de Helmondse nieuwbouwwijk Brandevoort-Fase 1 trakteert PBD de nieuwe bewoners op een leuke bedrukte 5 liter pocket emmer gevuld met onder andere een waardebon van de winkeliersvereniging.

Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee. In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen