Page content

Bouwkroniek deelt bedrukte emmers uit tijdens Batibouw

Bouwkroniek deelt bedrukte emmers uit tijdens Batibouw

Het vakblad Bouwkroniek kiest voor bedrukte emmers om tijdens bouwbeurzen hun magazine aan bezoekers uit te delen.

Bouwkroniek is het Belgisch weekblad voor de bouwsector en toeleveringsindustrie met alle openbare aanbestedingen in de bouw in België. Met regelmaat nemen zij deel aan vakbeurzen zoals de Batibouw of Pro2build.

Bouwkroniek deelt bedrukte emmers uit

“Als vakblad voor de bouwprofessional is het belangrijk op beurzen om een exemplaar van ons magazine aan de bezoekers mee te geven. Vorig jaar hebben we mooie schoudertasjes gebruikt om ons magazine Bouwkroniek in te stoppen. Gevolg, de tasjes verdwenen al snel in andere tasjes en weg was onze visibiliteit.
Daarom kozen we resoluut voor een robuuste werfemmer – die perfect aansluit bij ons imago als bouwvakblad. Op Batibouw – de grootste beurs in België voor bouwen en verbouwen – hebben we tijdens de eerste twee dagen voor de professionele bezoekers meer dan 3.000 emmers uitgedeeld. Met heel veel impact tot gevolg. En met een uitstekend leveringsservice en kwaliteitsvolle emmer van emmers-bedrukken.nl als basis.”, aldus Bladmanager Bouwkroniek.

Zwarte_Eco_emmer_12_liter_wit_logo_bouwbeurs-4
Bouwkroniek deelt emmers uit tijdens Batibouw 2014

Neemt u binnenkort deel aan een bouwbeurs, agrarische beurs of een andere beurs en wilt u iets aan de bezoekers uitdelen? Kies dan kunt u een bedrukte emmer. Een emmer met uw opdruk is een origineel promotiegeschenk, waarmee u een grote zichtbaarheid heeft op de beurs.

Comment Section

0 reacties op “Bouwkroniek deelt bedrukte emmers uit tijdens Batibouw

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.