27 januari 2014 
in Beurzen
1 min. leestijd

Bouwkroniek deelt bedrukte emmers uit tijdens Batibouw

Bouwkroniek deelt bedrukte emmers uit tijdens Batibouw

Het vakblad Bouwkroniek kiest voor bedrukte emmers om tijdens bouwbeurzen hun magazine aan bezoekers uit te delen.

Bouwkroniek is het Belgisch weekblad voor de bouwsector en toeleveringsindustrie met alle openbare aanbestedingen in de bouw in België. Met regelmaat nemen zij deel aan vakbeurzen zoals de Batibouw of Pro2build.

Bouwkroniek deelt bedrukte emmers uit

“Als vakblad voor de bouwprofessional is het belangrijk op beurzen om een exemplaar van ons magazine aan de bezoekers mee te geven. Vorig jaar hebben we mooie schoudertasjes gebruikt om ons magazine Bouwkroniek in te stoppen. Gevolg, de tasjes verdwenen al snel in andere tasjes en weg was onze visibiliteit.
Daarom kozen we resoluut voor een robuuste werfemmer – die perfect aansluit bij ons imago als bouwvakblad. Op Batibouw – de grootste beurs in België voor bouwen en verbouwen – hebben we tijdens de eerste twee dagen voor de professionele bezoekers meer dan 3.000 emmers uitgedeeld. Met heel veel impact tot gevolg. En met een uitstekend leveringsservice en kwaliteitsvolle emmer van emmers-bedrukken.nl als basis.”, aldus Bladmanager Bouwkroniek.

Zwarte_Eco_emmer_12_liter_wit_logo_bouwbeurs-4
Bouwkroniek deelt emmers uit tijdens Batibouw 2014

Neemt u binnenkort deel aan een bouwbeurs, agrarische beurs of een andere beurs en wilt u iets aan de bezoekers uitdelen? Kies dan kunt u een bedrukte emmer. Een emmer met uw opdruk is een origineel promotiegeschenk, waarmee u een grote zichtbaarheid heeft op de beurs.

Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee. In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen