de belangrijkste emmers bedrukken prijs factoren op een rij

de belangrijkste emmers bedrukken prijs factoren op een rij

Emmers bedrukken prijs

De prijs voor het bedrukken van emmers is afhankelijk van diverse factoren. Wij zetten de belangrijkste factoren die invloed hebben op de emmers bedrukken prijs voor u op een rij:

  • Type emmer
  • Aantal emmers
  • Bedrukking

Type emmer

Emmers heb je in vele varianten. In kleuren, literinhoud, materiaal, met of zonder deksel, vorm etcetera. Zoekt u een kleine emmer zoals bijvoorbeeld de 5 liter emmers of een iets grotere zoals de 10 liter emmers en 12 liter emmers. Of nog groter, bijvoorbeeld de 20 liter emmers.

Een emmer kan gemaakt zijn van verschillend materiaal, zoals hout, zink, metaal, rvs, maar de meest gebruikte grondstof is toch wel kunststof. Kunststof emmers kunt u vinden in diverse sterkte. Huishoudemmers zijn over het algemeen uitgevoerd met een dunner hengsel en dunnere kunststof wanden. De meeste 12 liter emmers zijn steviger, door de dikkere zijkanten, bodem en hengsels. Speciaal voor het zwaardere werk zijn er speciale bouwemmers of zwaar model emmers.

Verder kunt u emmers kiezen met extra functionaliteiten die geschikt zijn voor bepaalde toepassingen, zoals emmers met deksel, emmers met schenktuit, emmers met een speen (drinkemmers) of opvouwbare emmers.

Aantal emmers

Bij emmers bedrukken kunt u zowel onbedrukte als bedrukte emmers bestellen. Emmers bedrukken met tekst of logo is mogelijk vanaf 100 stuks. Wij werken met diverse staffels. Hoe meer emmers u besteld, hoe lager de prijs.

Bedrukking

Zoekt u een onbedrukte emmer of een emmer met uw logo in bijvoorbeeld 1 kleur of misschien wel in full color bedrukking. Er zijn diverse soorten bedrukkingen. De meeste emmers bedrukken wij middels zeefdruk in 1 tot 4 kleuren. Emmers met full color bedrukking wij via in mould labeling (IML).

Wilt u weten welke emmer het beste bij uw wensen past, neem gerust contact op met emmers-bedrukken.nl.

Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee.In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen