12 april 2018 
0 min. leestijd

Emmerrek voor productietafel

Emmerrek voor productietafel

Emmerrek met gekleurde 5 liter emmersEmmers kunnen op tal van manieren worden ingezet. We komen met regelmaat leuke, grappige, bijzondere en/of slimme toepassingen tegen waarbij onze emmers worden gebruikt. Zo ook bij Zuidberg. Zij hebben een emmerrek ontwikkeld die ze gebruiken in hun productie.

Zuidberg is producent van fronthefsystemen en frontaftakassen voor vrijwel iedere tractor. Voor bij een productietafel hebben zijn een rek ontwikkeld waarin 5 liter emmers zijn geplaatst. De emmers hebben verschillende kleuren zodat onderdelen welke gemonteerd en gedemonteerd worden, makkelijk te sorteren zijn.

Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee. In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen