04 december 2023 
1 min. leestijd

Innotec 20 liter Autowasemmer met Grid Guard

Innotec 20 liter Autowasemmer met Grid Guard

Een van onze klanten is PCS Innotec International. Opgericht in 1985 en richt zich op vakmensen in de automotive, de industrie en de bouw. Ze ontwikkelen en verkopen innovatieve en kwalitatief hoogstaande onderhouds-, reparatie- en reinigingsproducten voor professioneel gebruik.

Voor velen is de auto hun visitekaartje en hun trots. Iets waar men heel zuinig op is. De auto staat vaak in weer en wind en wordt gedurende het jaar blootgesteld aan UV-straling, pekel, zure regen, vogelpoep, boomhars en industriele vervuiling.  Onderhoud van het voertuig is dus van wezenlijk belang om het uiterlijk in perfecte conditie te houden. Met andere woorden: de lak beschermt het exterieur van de auto, maar het is aan de eigenaar om het lak zelf af en toe ook eens extra te onderhouden en beschermen.

Speciaal voor bij hun autowas- en reinigingsproducten hebben wij een gele 20 liter Autowasemmer bedrukt met hun logo. De Autowasemmer is een professionele en zeer robuuste emmer voorzien van een zeef, de zogenaamde Grit Guard. Hiermee zakt het vuil in de emmer door de zeef naar de bodem en zorgt dat een schoonmaakdoek of spons niet op de bodem belandt.Bezoek Innotec voor al hun kwaliteitsproducten op:  www.innotec-automotive.nl

Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee.In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen