24 september 2019 
0 min. leestijd

Opleveremmer voor nieuwe bewoners Larense Veld

Opleveremmer voor nieuwe bewoners Larense Veld

In de dorpse sfeer van Almere Haven, midden in het groen verrijst een nieuw woonwijkje: Larense Veld. De eerste woningen van totaal 51 gasloze en energieneutrale woningen zijn opgeleverd. Met veel enthousiasme en tevredenheid hebben de kopers de sleutel van hun nieuwe woning en een opleveremmer ontvangen. 

De ontwikkelingscombinatie V.O.F. De Vijfde Stad, een samenwerking van gebiedsontwikkelaar AM en Ballast Nedam Development hebben de nieuwe bewoners getrakteerd op een origineel oplevering geschenk, namelijk een mooie opleveremmer gevuld met wat lekkere versnaperingen en allerlei handige artikelen voor de verhuizing en inrichting van woning en tuin. De emmer is bedrukt met het Larense Veld logo. Zo is het een onderscheidend, leuk en blijvend cadeau dat niet snel vergeten zal worden.

 

Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee. In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen