Puur Terschelling kudde blij met emmers

Puur Terschelling kudde blij met emmers

Puur Terschelling heeft bij ons emmers laten bedrukken. Zowel 12 liter emmers als de grotere 20 liter emmers. Zij gebruiken die onder andere voor het voeren van haar dieren. “Onze Puur kudde die bestaat uit paarden zoals de veulens Juultje en Jesse, schapen en ezels zijn blij met de Puur emmers”, aldus Puur Terschelling.


Puur Terschelling is het verrassend veelzijdige familiebedrijf midden in het laatste dorpje op Terschelling, Oosterend. Ze organiseren tal van activiteiten waarbij ze je het Puur Terschelling gevoel laten beleven, in de oneindige rijkdom van de eilander natuur. Je ontdekt op bijzondere wijze de eindeloze rijkdom van het eiland. Op bijvoorbeeld de rug van een stoer Fries paard, in een comfortabele huifkar of in een ruige 4x4.


Bent u een paardenliefhebber, natuurmens, sportieveling of rustzoeker kijk dan gerust eens op hun website voor allerlei pure activiteiten.

Puur Terschelling
Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee.In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen